ebebek Aydın Merkez

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Aydın Ebebek Mağazası: Ebebek Aydın Merkez

Ebebek Aydın Merkez, bebek ve çocuk ürünleri alanında hizmet veren bir mağazadır. Mağazamızda bebek arabaları, oto koltukları, bebek giyim ürünleri, oyuncaklar, beslenme ürünleri ve daha birçok bebek ve çocuk ihtiyacını bulabilirsiniz.

Tarihçe

Ebebek Aydın Merkez, 2010 yılında Aydın şehrinde açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Mağazamızda geniş fiyat aralıklarında ürünler bulunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimler düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir markaların ürünleri mağazamızda bulunmaktadır.
  • Uzman personelimiz, müşterilere doğru ürün seçimi konusunda yardımcı olmaktadır.
  • Online alışveriş imkanı da sunmaktayız.
Ebebek Aydın Merkez'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile sizleri mağazamıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler ebebek Aydın Merkez Yorumlar - 1

user161661

Ebebek Aydın Merkez Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor. Mağaza içi düzenlemesi ve temizliği oldukça başarılı. Çalışanların ilgisi ve yardımseverliği de memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Ancak bazı ürünlerde stok sorunu yaşanabiliyor. Genel olarak alışveriş deneyimim olumlu oldu.

4 Mayıs 2024
Aylin Dinç

Aylin Dinç

Kucağımda bebekle sırada çok uzun bekleyeceğimi düşünerek almış olduğum en büyük boy bebek bezi kutusunu ve daha ufak olan bir kaç eksiğimi tek çalışan kasanın yanına bıraktım ve sırama girdim. İşlem sıram geldiğinde almış olduğum ürünlerden birini işlem başlamadan bırakabilir miyim diye sordum ve sorun çıkarmadan alıp kasa arkasına yerleştirdiler. Sonra telefon numaram istendi ve garip bir şekilde suratıma bakarak ee ne aldınız dendi. Afalladım bir an çünkü zaten tam 5 sn önce almış olduğum ürünlerin üstünden birini onlara geri vermiştim. Sonra ürünlerimi işaret ettim bunlar olacak diyerek ve beyefendi inanılmaz suratsız ve azarlar gibi kasanın diğer tarafında alın eşyaları dedi halbuki oradan alıp okutabilirdi. Sorun değil anlayabiliyorum insanlar uzun saatler çalışıyor ve yoruluyor buna da saygım var ama büyük bir koliyi taşıyamam mümkün değildi sırada beklerken . Sonuçta çalışan müşteriden anlayış bekliyor ama müşteri de daha kibar bir satış elemanı ve güleryüz bekliyor. İade işlemim vardı ve orada da adres ile ilgili söylenen şeyi duyamadım ve adresi uzunca yazmak istedim , sonra gerek olmadığını söylediler ve kusura bakmayın bebekten dolayı kafam daldı anlamadım söylediğinizi dedim ve en ufak bir cevap alamadım , azarlar gibi söylendi ve nezaketen bir geri dönüş alamadım söylediğim söz karşısında. Lütfen insanları e Bebek’e gidebilecekleri sınırlı yer olduğu için gelmeyi değil de , ilgi ve alakadan dolayı tercih edilen bir yere dönüştürün. Kolaylıklar dilerim

2023:11:23 20:36:30
Merve Özkan

Merve Özkan

Standart Ebebek mağazası.düzen,ürünlerin yerleri,reyonlar hep aynı.sadece çok kalabalık olmamasına rağmen kasada baya bir bekledim.tek kasa çalışıyordu ve işlem yavaştı

2023:11:01 01:19:30
Nazire Nur

Nazire Nur

Bebek arabasi almak icin magazada bebek arabalarina bakiyorduk ve baby plus bebek arabasi alicaktik daha sonra joie almaya karar verdik ve çalışan kadin "s****" baby plusı kötüledi joie alın dedi karar verememiştik bakiyorduk baby plusta karar kıldık ve bize niye onu alıyorsunuz dercesine surat astı sorularimizi bile yanitlamadi çalışanlar tekrar gözden geçirilmeli!!!!

2023:10:08 16:21:46
Breeze

Breeze

Gerçekten çalışanlarda bi üslup problemi var aşırı ilgisizler küçücük mağaza ufak bişey soracağım belki 5-6 çalışan var belki daha fazla bi tanesini durdurup soramıyorum. Müşteriyle göz teması bile kurmuyorlar. Düzensizlik organize olamama olayı gerçekten can sıkıcı belki haftada 1 kere gidiyorum en az küçük bebeğim olduğu için ama gerçekten sıfır düzelme. Mağazaya tüm ürünlerin çok çok geç gelmesi de cabası. Kurumsal bi firmaya asla yakışmayan personel topluluğu yazık

2023:05:18 13:02:35
Nightmare

Nightmare

Cok ukala isi bilmeyen, müşteriye nasil davranacağını bilmeyen insanlarla dolu bir yer, asla ama asla tavsiye etmiyorum. Hele ürünleri rezalet bebek sandalyesi siparis ettik içinden DON çıktı evet DON çıktı. Beş para etmez bir firma

2021:08:18 18:11:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı