Umay Kitap Yayın Dağıtım

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Umay Kitap Yayın Dağıtım - Aydın

Umay Kitap Yayın Dağıtım, Aydın şehrinde kitap yayıncılığı ve dağıtımı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan şirket, geniş bir kitap koleksiyonu ile okuyuculara hizmet vermektedir.

Tarihçe

Umay Kitap Yayın Dağıtım, kitapseverlere kaliteli ve çeşitli kitapları sunma amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sektördeki deneyimini arttırarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Umay Kitap Yayın Dağıtım, uygun fiyatlarla geniş bir kitap yelpazesi sunmaktadır. Her bütçeye uygun kitap seçenekleri ile müşterilerine kaliteli okuma deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güvenilir dağıtım hizmeti
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
Umay Kitap Yayın Dağıtım, zengin kitap seçenekleri ve uygun fiyatları ile kitapseverlerin tercih ettiği bir kuruluştur. Profesyonel hizmet anlayışı ve geniş kitap yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Umay Kitap Yayın Dağıtım Yorumlar - 1

user161641

Aydın Umay Kitap Yayın Dağıtım Kitapçı, geniş bir kitap yelpazesi sunan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir kitapçıdır. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımseverdir. Mağaza düzeni ve temizliği de oldukça başarılı. Ancak bazı kitapların stoklarının yetersiz olabildiği durumlar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kitapçıdır.

4 Mayıs 2024
SATİYE MANTARLI

SATİYE MANTARLI

Aydın merkezde en fazla indirim/kampanya yapan cömert sahibi olan/ en başarılı güncel yayınlara,kaynak kitapları ve setlerin satışına rahat ulaşabileceğiniz kırtasiye..Bağımlılık yapan vazgeçilmez adresimiz ..Teşekkürler kızım için aldığım kitaplar ile dersane(3ay) 434 puan aldık

2023:09:21 15:31:17
İshak YILDIRIM

İshak YILDIRIM

Güler yüzlü ve bilgili kişilerin bulunduğu bir kitapçı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum çocuklara okumayı sevdirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023:06:23 11:52:34
Eyüp Kuru

Eyüp Kuru

Deneyimli bir ekip var . Ürünlerin performansa katkısını kısa zamanda gözlemleyebilirsiniz. Ekibin Yönlendirme ve tavsileri çok başarılı ve olumlu sonuçlar veriyor. Teşekkür ediyorum kendilerine.

2022:04:27 07:27:55
melisa Tabak

melisa Tabak

Kızım arkadaşına kitap hediye almak istedi. Henüz 2.sinif ve en güzel hediye diye düşündü.Umay Kırtasiye hediye paketi yapmadığı için almadan çıktık.Minik bir jelatin bulundurup hediye paketi yapabilirler.Musteri memnuniyeti için önemli.

2021:10:11 05:44:32
Feti Kaya

Feti Kaya

Klasik kırtasiye işte.. Öğrencilerin velilerine karşı okul ile kırtasiyenin kurdukları bir para söğüşleme tuzağı....

2021:09:10 10:18:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:05–18:50
  • Salı 09:05–18:50
  • Çarşamba 09:05–18:50
  • Perşembe 09:05–18:50
  • Cuma 09:05–18:50
  • Cumartesi 10:10–17:45
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı