Red Kitabevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Aydın Red Kitabevi

Red Kitabevi, Aydın şehrinde kitap severlere hizmet veren bir kitabevi zinciridir. 2005 yılında kurulan Red Kitabevi, geniş bir kitap yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve çeşitli kitap seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

Red Kitabevi, kitapseverlere en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve Aydın şehrinde kitap alışverişinin vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Red Kitabevi, uygun fiyatlarla geniş bir kitap seçeneği sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Alanında uzman ve yardımsever personel
Red Kitabevi, kitap severler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Geniş kitap seçenekleri, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Red Kitabevi'ni tercih etmek, kitap alışverişinizi keyifli ve kolay hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Red Kitabevi Yorumlar - 1

user161629

Aydın Red Kitabevi Kitapçı, geniş bir kitap yelpazesi ve güler yüzlü personeli ile benim favori kitapçılarımdan biri. Her zevke uygun kitapları bulmak mümkün ve aradığım her kitabı genellikle burada bulabiliyorum. Ayrıca düzenli olarak yapılan indirimler de oldukça cazip. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Mayıs 2024
Muharrem Özen

Muharrem Özen

3 Arkadaş ve öğrenci olarak gittiğimiz bu kitap evinde kasada duran hanımefendinin hiç hoş olmayan kaba üslubu ile karşı karşıya kaldık. Tek sebebide öğrenci olduğumuz için kitaplarin internetten fiyatına bakmaktı. Böyle üslup ile diğer müşterilere de davranıyorsa o kitaplar daha çok tozlanır.Yoruma cevap olarak yazıyorum. Öncelikle kamera kayıtlarına baksaydınız bizim orada üç kişi olduğumuzu görürdünüz ve bu suçlamayı bize karşı yapmazdınız. Ayriyetten arkadaşıma cevap olarak yazdığınız tüm kitap bilgileri ve fiyat bilgisi de yanlış.2:İlhan arslan şeriat ve kölelik 90 tlŞeriat böyle Turan dursun 90 tl3. kitabi hatırlamıyorum ama şunu diyebilirim ki internet fiyatina baktığımızda 20 tlden satışı yapiliyor. Tamam farklar olabilir arada 100 200 her neyse ama biz müşteriyiz istersek internet fiyatına bakariz istersek alırız o yüzden hanımefendinin üslubu hiç hoş olmadı ayrıca siz de buradan bunu devam ettiriyorsunuz.

2023:10:13 20:52:57
Ece Nur

Ece Nur

Öncelikle bütün öğrencilere merhaba, bir öğrenci olarak aydındaysanız gideceğiniz en son kitapçı bu dükkan olmalı. Bir kaç ikinci el kitap için gitmiştim. Öncelikle orada çalışan hanımefendinin çok kaba bir üslübu olduğunu ardından kitapları ( 2.el) fahiş fiyatlara sattığını belirtmek isterim. Kitabın fiyatını öğrenebilmem uzun bir süre sürdükten sonra öğrendiğim fiyat fazla geldiği için aynı kitabı internetten bakmak istedim. Oradaki çalışan hanımefendi bu durumu görüp, kitapları elimizden alıp “orada baktıklarınız buradakiyle bir değil, ne bekliyordunuz?” tarzında cümleler kurdu. Biz öğrenciyiz. En uygununu bulmak, fiyat farkını aşırı düzeyde tutanları teşhir etmek bizim de hakkımız. Sizler böyle olduğunuz sürece de devam edeceğiz. Kimse size işinizi zorla yaptırmadığı gibi, insanların hakkına da girmeye zorlamıyor. Yaptığınız hatanın umarım farkına varırsınız. Öğrencilere de buradan seslenmek isterim. Çevremdeki öğrencilere de aynen yaşadıklarımı ileteceğim. Sevgiler

2023:10:13 16:40:26
Dorukhan Kandemir

Dorukhan Kandemir

Aydın’da uğrayabileceğiniz en güzel kitapevlerinden birisidir. İşletme sahipleri çok güzel insanlar bir çay içip tarihten sosyolojiye sanattan dünya gündemine her şeyi hoş sohbet ile tartışabilirsiniz. Aradığınız kitabı bulma konusunda da çok yardımcı oluyorlar ve gayet ilgili, anlayışlılar herkesin mutlaka uğramasını en azından bir çaylarını içip o güzel kitap kokusu içinde sohbet etmesini tavsiye ederim 👍🏻

2023:10:19 16:54:53
Canan İnce

Canan İnce

Sıcacık bir atmosferi ve çok nostaljik bir havası var dükkanın. Çok güzel müzikler caliyor kitaplara bakarken arka fonda size eşlik ediyor. Fiyatlar da gayet uygun. Bulvara yolunuz düşerse ve kitaplara merakınız varsa hafif de nostalji seviyorsaniz mutlaka ziyaret ediniz :)

2023:10:21 11:47:49
Dürdane Güçlü

Dürdane Güçlü

Okuduğum yorumlara istinaden yazıyorum bunu büyük kitapevlerindeki düzeni beklemek yanlış olur.Olması gerektiği gibi düzenliydi samimi sıcak bir sahaf havası var.Ben gittiğimde gayet ilgililerdi fiyat konusunda da piyasaya göre uygun aldım.Ayrıca ikinci el kitap alımında da çok yardımcılardı teşekkür ederim.

2023:10:18 19:07:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–21:00
  • Salı 11:00–21:00
  • Çarşamba 11:00–21:00
  • Perşembe 11:00–21:00
  • Cuma 11:00–21:00
  • Cumartesi 11:00–21:00
  • Pazar 14:00–20:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı