IN Street Forum Aydın AVM Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

IN Street Forum Aydın AVM

IN Street Forum Aydın AVM, Aydın şehrinde bulunan bir giyim mağazasıdır. Mağaza, genç ve dinamik müşterilere hitap eden trendi ve şık giyim ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

IN Street Forum Aydın AVM, 2015 yılında Aydın şehrinde açılmıştır. Mağaza, açıldığı günden bu yana gençler arasında popülerliğini korumaktadır.

Fiyat Politikası

Mağazamızda uygun fiyatlarla kaliteli giyim ürünleri bulabilirsiniz. Sezon indirimleri ve kampanyaları ile müşterilerimize avantajlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Genç ve dinamik tasarımlar
  • Çeşitli giyim seçenekleri
  • Uygun fiyatlar
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar
IN Street Forum Aydın AVM'yi tercih etmeniz için genç ve trendi giyim ürünlerini uygun fiyatlarla bulabileceğiniz bir mağaza olmamızın yanı sıra, sezon indirimleri ve kampanyaları ile de müşterilerimize avantajlar sunmaktayız. Mağazamızda alışveriş yaparken hem tarzınızı yansıtabilir hem de cebinizi düşünebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez IN Street Forum Aydın AVM Mağazası Yorumlar - 1

user161623

Aydın AVM'deki Kitapçı mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hem yeni çıkan kitapları bulmak hem de klasikleri gözden geçirmek için ideal bir mekan. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

4 Mayıs 2024
Kaan Kaplan

Kaan Kaplan

Mağazaya girdim 3 kişi kasada sohbet ediyor. Yardım istedim 1 kişi geldi numaranın olmadığını söyledi ve tekrar kasa arkasu sohbetine döndü. “Belki maaşlarını alamadıkları için mağazayı protesto ediyorlardır” diye düşündüm. Çalışanlarınızın maaşlarını ödeyin bence çünkü daha çok zarar ediyorsunuz :(

2023:09:28 10:53:07
Mustafa Balkanlı

Mustafa Balkanlı

Aldığım ayakkabının siyah renginin mağazada mevcut olduğunu ve kısa sürede eve gönderilebileceğini söyleyip aras kargo ile birlikte işbirliği yapıp tam 13 gündür ayakkabının akıbetinin ne olduğu belli değil yetkililerden herhangi Bi olumlu yanıt alamıyorum mağaza sattıktan sonra telefonlara bakmıyor. Allah ıslah etsin dahada alışveriş yapmam. Alışveriş yaparken bu tür sıkıntıları göz önünde bulundurun.

2023:02:12 12:05:02
cemal yıldırım

cemal yıldırım

Aradığım ayakkabının numarası olmadığından kargo ile 3 gün içerisinde adresinize gönderelim dediler. Özellikle, kesin 3 gün içerisinde gelir mi? ona göre alacağımı söyledim ve sözlerine güvenerek siparişi oluşturdum. 1 hafta oldu ne gelen var ne giden. Mağaza telefonunu arıyorum açan yok. Gelirse eğer geri iade edeceğim. Bir daha da alışveriş yapmam

2023:01:10 08:02:29
mehmet ali çetin

mehmet ali çetin

Böyle kurumsal bir firmada ilgisiz işi bilmeyen asık suratlı personeller olması beğendiğim ayakkabı denemek için numarası olan ayakkabı istedim sanki satmak istemiyorlarmiscasina bir tavır sürat yaptilar sanki bedava ayakkabı satiyorlarmis havasında olmaları hiç hoş değil acilen o mağazadaki personellerin degişmesi lazım ayakkabı alacaktım çok beğendim ama personel yüzünden almadan çıktım birdaha asla aydın forum instreet mağazasından aliş veriş yapmam

2023:06:01 18:02:59
Meltem ö y M E Z

Meltem ö y M E Z

Çok güzel bir mağaza. Flo'nun üst segmenti aslında. Yani marka müşterisiyseniz gönül rahatlığıyla gidip alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca dönemsel indirimli ürünler de gerçekten çok indirimli oluyor. Çalışan arkadaşlar da gayet ilgililer. Çok yoğun ve kalabalık olmaması da alışveriş rahatlığı sağlıyor açıkçası.

2021:12:01 15:13:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı