İSRA KIRTASİYE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

İşletme Başlık: Aydın İSRA KIRTASİYE

İSRA KIRTASİYE, Aydın şehrinde faaliyet gösteren bir kırtasiye mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

İSRA KIRTASİYE, 1995 yılında Aydın'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İSRA KIRTASİYE, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
İSRA KIRTASİYE, geniş ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir kırtasiye mağazasıdır. Uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez İSRA KIRTASİYE Yorumlar - 1

user161611

Aydın İSRA KIRTASİYE Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori kitapçılarımdan biri. Her zevke uygun kitapları bulmak mümkün ve çalışanları da oldukça yardımsever. Ayrıca kırtasiye ürünleri konusunda da oldukça başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Mayıs 2024
Kaan Boga

Kaan Boga

isra kırtasiye'den 120'li polychromos set aldım ve 48'li goldfaber seti de daha basit renklendirmeler için ekledim, bu oldukça maaliyetli bir alışverişti ve içimde hata olur mu diye şüpheler vardı(kurukalem yerine sulandırılabilir kalem satan ve aradaki farkı bilmeyen sanat galerilerine dahi denk geldiğim için, çekincemi anlayabilirsiniz). kalemler sapasağlam ve doğru geldi, core'larında hasar görebildiğim kadarıyla yok. kargolama çok iyiydi ve sağlamdı. dürüst satıcı, teşekkür ediyorum, bu zamanda böylesine düzgün bir sanat ürünü satan yer bulmak çok zor, tekrar isra kırtasiye'yi kullanacağımbu kalemler ile yapacaklarımı instagram'da @anokvaburada hesabıma girerek takip edebilirsiniz.tekrar isra kırtasiye'ye sorunsuz ve düzgün teslimat için teşekkür ediyorum.eleştiri olarak: lütfen hepsiburada isimli saçma şirketle çalışmayın ya da çalışacaksanız da kendiniz için bir web sitesi oluşturun, ben doğrudan web sitenizden almayı, hepsiburada'yı kullanmamayı tercih ederim. onlar kadar sıkıntılı bir yer görmedim ancak en ucuz orada satıyordunuz. lütfen bize farklı alternatif satış platformları da sunun. iyi çalışmalar.

2020:06:06 00:38:06
BARIŞ ÖZBEY

BARIŞ ÖZBEY

Gerçekten kalitenin ve gülen yüzün tarifinin olamayacağı bir yerdi. Kenan abi ve hanımı hiç kimseye müşteri mağaza sahibi gibi davranmazdı abi kardeş olarak yaklaşırlardı. Ah be kenan abim dükkanın önünden geçemiyoruz mekanın cennet olsun..

2021:07:22 00:38:42
Esra Altıntaş

Esra Altıntaş

Ah güzel yürekli Kenan abim keşke hiç gitmeseydin ışıklar içinde uyu..

2023:05:27 12:09:37
Hasan Tuncay

Hasan Tuncay

Güler yüzlü ve kaliteli uygun fiyatlı alışveriş in adresi...

2019:04:23 03:41:39
Şevket Erdur

Şevket Erdur

30 yıldır tanırım adam gibi adam kardeşim ömrün ve kazancın bereketli olsun

2019:09:07 12:05:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı