Sibel Bar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Aydın Sibel Bar

Sibel Bar, Aydın şehrinde yer alan bir eğlence mekanıdır. 1995 yılında açılan bu mekan, gençlerin ve yetişkinlerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Sibel Bar'da, geniş bir içki ve atıştırmalık menüsü bulunmaktadır. Müşteri hedef kitlesi genellikle gençlerden oluşmakla birlikte, her yaş grubundan insanın keyifli vakit geçirebileceği bir mekandır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Canlı müzik performansları
  • Haftanın belirli günlerinde düzenlenen özel etkinlikler
  • Geniş içki ve atıştırmalık menüsü
  • Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konum
Sibel Bar, samimi atmosferi, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli etkinlikleriyle Aydın'da tercih edilmesi gereken bir eğlence mekanıdır. Arkadaşlarınızla keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız, Sibel Bar sizleri bekliyor!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Sibel Bar Yorumlar - 1

user161531

Aydın Sibel Bar Bar, şık ve modern bir mekan. Atmosferi çok hoş ve sıcak. Yemekleri lezzetli ve sunumları da çok güzel. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

4 Mayıs 2024
Akif Deniz

Akif Deniz

Aldat maca boş yetersiz veolmamasi gereken yer kadrosuyla birlikte berbat

2019:06:25 13:11:10
Barış Kaya

Barış Kaya

2019:08:22 18:26:29
ORGANİK YUMURTA

ORGANİK YUMURTA

2019:07:06 23:57:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı