Sprint Bisiklet & Doğa Sporları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Sprint Bisiklet & Doğa Sporları Aydın

Sprint Bisiklet & Doğa Sporları, Aydın şehrinde doğa sporları tutkunlarına hizmet veren bir spor mağazasıdır. Mağazamızda bisikletlerden outdoor ekipmanlara kadar birçok ürün bulunmaktadır.

Tarihçe

Sprint Bisiklet & Doğa Sporları, 2005 yılında Aydın'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Mağazamızda geniş fiyat aralıklarında ürünler bulunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Kaliteli markalarla iş birliği
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Doğa sporlarına ilgi duyan herkesi Sprint Bisiklet & Doğa Sporları mağazamıza bekliyoruz. Kaliteli ürünlerimiz ve uzman ekibimizle size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Sprint Bisiklet & Doğa Sporları Yorumlar - 1

user161499

Aydın Sprint Bisiklet & Doğa Sporları Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada hem profesyonel bisiklet ekipmanları hem de doğa sporları için gerekli malzemeler bulunuyor. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak mağazadan aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım.

4 Mayıs 2024
Nuri KARACA

Nuri KARACA

Pedal değiştirmeye gittim, pedalların pasolarının 1/3 ünü sıktı, dikkatimi çekti ama ilk defa pedal değiştirdiğim için bilmiyorum nasıl olduğunu o yüzden heralde böyle oluyor deyip bir şey demedim. (Sonra öğrendim dibine kadar sıkılması gerektiğini) Ertesi gün yolda sağ pedal çıktı, yolda kaldım, elimde bisiklet yürümek zorunda kaldım. 3 tur anahtar çevirmek gibi 12 yaşında bir çocuğun bile yapabileceği basit bir işi yapamayacak kadar ciddiyetsiz esnaflık olmaz. Hiç başka bisikletçiye gitmezdim, bisiklete başladığımdan beri yani 7-8 yildır tek gittiğim yerdi ama bir daha adımımı atmam asla.

2020:09:13 14:21:12
Atilla Duman

Atilla Duman

Şimdi bir yıldız yorum yapmak için verdim ama memnun olan müşteriye cevap vermiş işletme sahibi memnun olmayana cevap yok. Anlaşılan o ki cevap vermeyerek bile müşteriye ne kadar önem verdiğini anlıyoruz. Ben istedim ki burdan memnuniyetsizliğini belirten müşterilere geri dönüş yapıp yardımcı olsun. Bu bir görüş. Saygılar.

2018:07:23 19:39:48
Kemal Uyanık

Kemal Uyanık

Yanında çalışan eleman “patron şu an yok, ne yapılacak, ne kadar tutar o bilir, sizi arar söyler” dedi bende tamam dedim bisikleti bıraktım. Neyse bu patron bey beni aradı, ben de bir kaç bir şey sorayım dedim. Yani göbekler sökülürse ne kadar olur, pedallar değişirse ne kadar olur, öğrenmek istedim. Öğrenmek istediğim hepsi bu. Ki yaptırmaya da kararlıyım. Taa Kemer’den arabanın koltuklarını yatırıp, bisikleti tıkıştırıp gezintiye gelmedim oraya. Bu arada öyle kıl, insanı sıkan biri de değilim. Neyse, bu bey kaba ve gürültülü bir şekilde yaptıracaksan yaptır yaptırmayacaksan yaptırma tarzında konuşmaya başladı telde. Ben de gittim bisikletimi tamir ettirmeden aldım. Özetle müşteriye insanca muamelede bulunmayı bilmeyenlerden alışveriş yapmayın.

2017:12:03 11:26:13
Erkan Aka

Erkan Aka

İşletme sahibi Uğur bey köken olarak bisikletçi. Bu işi ticaret olarak yapmıyor. Fiyatlar uygun ve seçenekler çok. Bisiklet nasıl kullanılır? nasıl bir spordur? nelere dikkat etmek gerekir? tüm bunları büyük bir hevesle anlatan bir sporcu. Hediye olarak aldığım bisikletten ve iletişimden son derece memnun kaldım. Kendim için bisiklet almaya da tekrar buraya geleceğim. Bisikleti sevdiren ve anlatan bu dükkana teşekkürler. Ayrıca Aydın büyükşehir belediye başkanı Özlem hanımın acilen bisiklet yolu projesine girişmesi gerekiyor. Antalya ve İzmir'de yaşamış biri olarak diyebilirim ki Aydın, bisiklet kullanımı ve bisiklet yolu konusunda çok geride. Aydın'daki trafik sorununu bisiklete teşvik çözer.

2018:07:08 19:07:19
Barış İçyüz

Barış İçyüz

Tek kelimeyle "harika... Müşteriye destek iki, fiyatlar ehhh. Diğer arkadaşların yazdığı gibi, iletişim bilmem. Söke de Sarızeybekleri tercih edin. Emin olun gittiğiniz mesafeye değecek.

2020:05:12 14:58:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 11:00–18:30
  • Cuma 11:00–18:30
  • Cumartesi 10:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı