Aydın Şehir Kulübü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 66 Yorum Ekle

Aydın Şehir Kulübü

Aydın Şehir Kulübü, Aydın şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1985 yılında kurulan kulüp, şehirdeki sosyal ve kültürel etkinliklere katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Aydın Şehir Kulübü, 1985 yılında bir grup gönüllü tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana, şehirdeki çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmış ve toplumun sosyal bağlarını güçlendirmeyi hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücretleri: Yetişkinler için 20 TL, öğrenciler için 10 TL
  • Yıllık üyelik: 150 TL

Hedef Kitle

Aydın Şehir Kulübü, her yaş grubundan insanı hedeflemektedir. Çocuklar için özel etkinlikler düzenlerken, yetişkinler için de konserler ve sergiler düzenlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir etkinlik alanı
  • Çeşitli kültürel etkinlikler ve sergiler
  • Uzman eğitmenler eşliğinde spor ve sanat kursları
Aydın Şehir Kulübü, şehirdeki sosyal yaşamı zenginleştiren ve toplumun bir araya gelmesini sağlayan önemli bir kuruluştur. Geniş etkinlik yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile herkesi memnun etmeyi amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Aydın Şehir Kulübü Yorumlar - 1

user161481

Aydın Aydın Şehir Kulübü Bar, şehrin en popüler mekanlarından biri. Atmosferi çok keyifli ve eğlenceli bir ortama sahip. Müşteri memnuniyetine önem veren personeli ve kaliteli içecekleri ile tercih sebebi. Canlı müzik performansları da oldukça başarılı. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve yer bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

4 Mayıs 2024
Sinem Kabak

Sinem Kabak

Aydın'da aile olarak veya yanlız bir kadın olarak gidebileceğiniz en güvenli mekan. Müzik Harika 45'lik.Yemekler mezeler ikramlar herşey tertemiz ve taze. Öncelikle Müdür İzzet bey'e ve tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz. Başarılar.

2024:01:24 11:15:54
büşra kaya

büşra kaya

9 şehit toprağa verilmeden canlı müzikle eğlenebiliyorlar, kapanışta İzmir marşını ihmal etmiyorlar tabi. Çok milliyetçi şehir kulubü.

2024:01:14 20:02:00
pelin havutçu

pelin havutçu

Arkadaşlarımız ile rezervasyonsuz gitmiştik fakat beklemeyi göze alarak birilerinin kalkmasını bekledik.iyi ki beklemişiz dedik çünkü canlı müzik grup 45likti sanırım tam duygularımıza hitap etti.Biz 90lar çocukları olarak çok keyif aldık.mekan biraz dar o sıkıntı yaratabilir fakat eğlenme amacı ile gittiyseniz onu görmüyorsunuz bile.Ayakta dans edebileceğiniz bir alan çok yok ama içiniz eğlence ve müzik doluysa yere ihtiyaç da yok.Bira ve çerek söyledik,patlamış mısır ikramları oldu.Tekrar giderim ama rezervasyon ile 😉

2023:12:17 16:03:20
okyay fevzi kanık

okyay fevzi kanık

Süper. Uzun zamandır gitmek istediğim ama bir türlü fırsat olmayan bir mekandı. sonunda gidebildim ve çok memnun kaldım. Canlı müzik yapan gençler çok iyi. Haklarını vermek lazım. Garsonlar inanılmaz kaliteli. Ortam elit. Hele ki neşeli bir gruba denk gelirseniz akşamın tadı bitmek bilmesin istersiniz. Her daim tercih edeceğim bir mekan

2022:07:03 21:03:07
Buse Sefa

Buse Sefa

Canlı müzik dendi mi akla ilk gelen güzel mekanlardan birisi. Biz sürekli aynı mekana gitmekten hiç sıkılmıyoruz cuma cumartesi müziğe atarlanan adamlar efsanesiniz sırf sizi dinlemek için geliyorum 🙏🏻 İşletme sahibi güler yüzlü personeller aynı şekilde ilgili ve alakalılar. Manzarası zaten güzel konumda serin, sakın ve huzurlu teşekkürler şehir kulübü 😇

2023:08:08 11:16:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 14:00–02:00
  • Salı 14:00–02:00
  • Çarşamba 14:00–02:00
  • Perşembe 14:00–02:00
  • Cuma 14:00–02:00
  • Cumartesi 14:00–02:00
  • Pazar 14:00–02:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı