Jack House Bistro Lounge

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Aydın Jack House Bistro Lounge

Jack House Bistro Lounge, Aydın şehrinde bulunan şık ve modern bir restoran ve lounge alanıdır. İşletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Jack House Bistro Lounge, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri Aydın şehrinin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. İşletme, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli menüsüyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Jack House Bistro Lounge, kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikasını benimsemektedir. Menüdeki yemekler ve içecekler, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Çeşitli lezzetli yemek seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Kaliteli ve hızlı servis
Jack House Bistro Lounge, lezzetli yemekleri, keyifli atmosferi ve kaliteli hizmetiyle Aydın şehrinde tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla, ailenizle veya iş arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Jack House Bistro Lounge Yorumlar - 1

user161427

Aydın Jack House Bistro Lounge Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Yemekler lezzetli ve sunumları da çok şık. Özellikle kokteylleri çok başarılı. Canlı müzik performansları da oldukça keyifli. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

4 Mayıs 2024
Simay Duran

Simay Duran

Bir yıldız bile buranın işletmesi için çok fazla doğum günü kutlamak için gidip özel günümüzü zehir ettiler. Servis ücreti alıp 4 kişiye bir tabakta pasta verip resmen önümüze fırlatıldı çatalla da mum dikmiş oldular sağolsunlar. Pasta söylememizden 40 dakika sonra geldi servisi söylemiyorum bile zaten 1 saat de onun için bekledik. Şikayetimizi güzel bir şekilde belirtmemize garson kavga eder gibi konuştu işletme müdürü düzeltme yoluna gitmedi burası pastane değil denildi o zaman doğum günü için rezervasyon alıp üzerine servis ücreti almayacaksınız, yeterli ekipman ve çalışanınız yoksa ona göre hizmet vereceksiniz ekipmanımız yok rezervasyon alamayız diyeceksiniz. İnsanlar buraya eğlenmeye geliyor ilk kez böyle bir manzarayla karşılaştım gerçekten büyük bir rezillik özel günlerinizin mahvolmasını istemiyorsanız önünden bile geçmeyin.

2023:01:07 09:04:24
Özlem Nalbant

Özlem Nalbant

Çalışanlar güler yüzlü, müzikler güzel ve servis hızlı.

2023:07:23 10:00:43
Hamdi Güleç

Hamdi Güleç

Geçen cumartesi bu mekana gittik , öncelikle itiraf etmeliyim gerçekten daha içeri girerken rezervasyon sorulması , güvenlik araması , kimlik sorgulaması ve damsız almama hassasiyeti ile herkesin içeriye kimlikziz rahatça girememesi algısı yaratılarak kalitesini daha kapıdan size hissettiriyor . Mekan ise çok keyifli , eğlenceli , müzikler harika , Garsonlar çok özverili ve profosyonel . Bizi üzen tek şey gece sonu kasa da hesap öderken kasiyerin üslubu oldu bu durumu kendisinin hadsizliğine verdik geçtik . Neyse ki orta yaşlı bir beyefendi kendisi yetkili imiş üzünlümüzü gidermek adına gayet nazik ve kibarca yoğun çaba gösterdi hatta özür dahi diledi . Tabi ki bütün güzelliklerin yanımda tek bir hadsizlikten dolayı bu işletmeye 5 yıldızdan farklı bir değerlendirme yapamazdım . Tekrar gidermiyim ? kesinlikle evet.

2023:01:28 19:23:40
Emel SARALİ

Emel SARALİ

Hayatım da bu kadar profesyonellikten uzak bir mekan görmedim..Güler yüzü bırakın somurtarak hizmet verilen bir yer.. Eğlenip dans edenlere kenara geçin şeklinde uyarılar yapacaksaniz bangır bangır 90 lar çalmayacaksiniz..Masaya kalabalık zaten arada kaynar diyerek de insanların yiyip içmediği şeyleri getirip sonra hesap da fark cikartamazsiniz..Mekanin tutulacak yeri yok..dj dışında! Çok şükür ki artık alternatif Çok Aydın da..Burayı kimseye önermiyorum hele ki misafir falan götürüp rezil olmayın derim..

2023:05:13 12:51:41
FİKRET TEMEL

FİKRET TEMEL

Penye şort giydiğim için alınmadığım kafe sanki çok üst düzey bir mekan gibi standartlarının bu olduğundan bahsediyorlar.Merak ediyorum eğer cinsiyetim kadın olsaydı aynı şekilde kısa bir şort giyseydim bu şekilde yaklaşım sergileyecekler miydi Profesyonellikten kurumsallıktan konseptten bahsedip amatör vasat zihinli insanların kapıda olduğu rezil mekan süper:)

2023:06:23 18:44:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 20:00–01:00
  • Salı 20:00–01:00
  • Çarşamba 20:00–01:00
  • Perşembe 20:00–01:00
  • Cuma 20:00–01:00
  • Cumartesi 20:00–01:00
  • Pazar 20:00–01:00

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı