Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Artvin Şenol Gıda

Artvin Şenol Gıda, Artvin şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir markettir. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve taze ürünleriyle müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Şenol Gıda, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yıllar içinde geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Şenol Gıda, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca düzenlediği kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Artvin Şenol Gıda, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlar. Taze ve lezzetli ürünleriyle tercih edilmesi gereken bir markettir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Artvin Merkez Şenol Gıda Yorumlar - 1

user161023

Artvin Şenol Gıda Süpermarket oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul düzeyde. Ancak bazı zamanlarda rafların düzenli olmaması ve ürünlerin eksik olması dikkat çekiyor. Genel olarak memnun kaldığım bir market, tercih edilebilir.

3 Mayıs 2024
Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Her şeyin en kalitelisini kolayca bulabileceğiniz güler yüzlü bir yerel işletme ayrıca herkese yardımcı olma konusunda çok iyiler yabancılar için yazıyorum kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer

2023:12:03 21:59:19
Sezai Karaca

Sezai Karaca

Ürünler çok pahalı. Özellikle Sebze-Meyve ilgili fiyat bilgisi verilmiyor. Hangi ürüne ne kadar verdiğinizi bilemiyorsunuz. Kendi başına hesaplıyor. Ayrıntılı bir fatura yok. Tanıdığa aşağı yabancılara yukarı yuvarlıyor. Kişiye göre fiyat ve ürün veriyor. Klasik Artvin esnafı.

2023:08:18 15:19:47
Saksofon Necmi

Saksofon Necmi

Gerçekten muazzam bir bakkal aradğınız her ürünü bulabilirsiniz biraz aşşağıda olması tek problem 2.dükkanı çarşıya bekliyoruz 🤤

2023:03:21 07:38:56
Yildiray Yilmaz

Yildiray Yilmaz

Artvinde alışverişinizi güvenle yapabileceğiniz, temiz, güvenilir ,fiyatlari makul müşterisine çok ilgili güzel bir market.İşletme sahibi Şenol bey ve Birol bey ailenizden biri gibi sizinle ilgileniyor....

2022:08:07 16:56:18
cihan kalın

cihan kalın

Çok sıcak kanlı cana yakın bir market. Çalışanları içten ve samimi. Maddiyata değil insan ilişkilerine önem veren ve aşırı bağımlılık yapan bir işletme...

2022:06:17 14:01:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–22:00

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı