Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Artvin Eldemir Apartmanı

Artvin şehrinde bulunan Eldemir Apartmanı, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu ile misafirlerine kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Eldemir Apartmanı, yıllardır Artvin şehrinde hizmet veren köklü bir konaklama tesisi olarak bilinmektedir. Misafirlerine aile ortamında konaklama imkanı sunan apartman, temiz ve düzenli odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Odalarımız uygun fiyatlarla misafirlerimize sunulmaktadır.
  • Kahvaltı hizmeti ekstra ücret karşılığında sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda bulunması
  • Temiz ve düzenli odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Eldemir Apartmanı, konforlu ve ekonomik bir konaklama deneyimi sunarak misafirlerine evlerindeki rahatlığı yaşatmayı hedeflemektedir. Şehir merkezine yakın konumu ve temiz odalarıyla tercih edilmesi gereken bir konaklama tesisi olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Artvin Merkez ELDEMİR APARTMANI Yorumlar - 1

user161021

Artvin Eldemir Apartmanı Süpermarket oldukça geniş ve çeşitli ürünleriyle dikkat çekiyor. Temiz ve düzenli bir ortama sahip olan markette her zaman taze ve kaliteli ürünler bulmak mümkün. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da alışveriş deneyimini olumlu yönde etkiliyor. Fiyatlar da oldukça makul olduğu için sık sık tercih ettiğim bir market. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Mayıs 2024
Onur Demirarslan

Onur Demirarslan

Harika bir abarduman

2023:07:09 14:54:23
Osman Dindar

Osman Dindar

herkes gidemez

2018:12:09 14:10:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı