Öztürkler Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Artvin Öztürkler Lokantası

Öztürkler Lokantası, Artvin şehrinde yer alan ve yöresel lezzetleri misafirlerine sunan bir lokantadır. İşletme, 1995 yılında açılmış olup uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Öztürkler Lokantası, hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bir mekandır. Menüsünde yöresel yemeklerin yanı sıra Türk mutfağından da seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler:

  • Yöresel lezzetlerin sunulması
  • Uygun fiyat politikası
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Öztürkler Lokantası, yöresel lezzetleri deneyimlemek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Uygun fiyatları, temiz ortamı ve kaliteli hizmeti ile misafirlerine keyifli bir yeme deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Öztürkler Lokantası Yorumlar - 1

user160793

Artvin Öztürkler Lokantası Restoran harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

3 Mayıs 2024
muhammet kaptı

muhammet kaptı

Soğuk çorbadan sonra pişmemiş karışık ızgarayı(içerisinde ısıtılan bir adana, bir parçasını bile koparamadığın kuzu eti ve ızgaranın tüm siyahlığı geçmiş tavuk vs) çok önceden getirilip buz gibi olan Tandır lavaşın yanında aşırı tuzlu ayranla içip yüksek hesap ödemek istiyorsanız gidebilirsiniz.

2023:07:01 18:32:59
Yusuf Koçyiğit

Yusuf Koçyiğit

Kıymayı kaşarlı pide söyledim fakat dilimlenmiş halde gelen pidenin bazı dilimlerinin üstünde hiç malzeme yoktu. Pidenin üstüne çok az malzeme konulmuştu ve buna rağmen fiyatı oldukça yüksekti. Mekanda çok fazla sinek vardı. Gidilmesini tavsiye etmiyorum.

2023:08:25 09:54:23
Gülden Ermiş

Gülden Ermiş

Cağ yedirmek için misafirlerimle gitmek zorunda kaldım bir yerdi, inanın o kadar hesap ödeyip yerin dibine girmenin nasıl bir duygu olduğunu yaşattılar.Servis çok kötüydü, personel neden geldiniz dercesine muamele yaptı. Cağ ı çocuklara yağsız istemeniz yağlı geldi, uyardık yanlış olmuş diye bu sefer daha yağlısı geldi. Anlayacağınız tercih edilebilir bi yanı hiç yok,

2023:08:25 13:46:00
Yaren Çeçen

Yaren Çeçen

Ben bu kadar kötü hizmet bu kadar kötü et pişirme görmedim. Geliyorsunuz menü yok. Neye ne ödüyorsunuz bilmiyorsunuz. Et yanık. Bir şey istiyorsunuz gelmiyor. Sipariş alamıyorlar. Ödeme yapacaksınız post kapalı diyor. Hijyen sıfır. Tamamen pişmanlık

2023:08:01 19:20:33
mehmetali salim

mehmetali salim

Maalesef bir yıldız vermek zorunda kaldım. O da mecburiyetten. Hizmet sıfır, yemek sıfır. Güler yüz sıfır. Adana kebap demeye bin şahit lazım. Adana kebabı yanında getirdikleri domates bile ekşimişti. Söylediğimizde ilgilenmediler bile. Kısaca aç kalın gitmeyin.

2023:08:14 16:36:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı