Dereboyu Alabalık Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Dereboyu Alabalık Restoran Artvin

Dereboyu Alabalık Restoran, Artvin şehrinde doğal güzelliklerle çevrili bir alanda hizmet veren bir restorandır. Misafirlerine leziz alabalık yemekleri sunan işletme, aynı zamanda doğal ve taze malzemelerle hazırlanan diğer yöresel lezzetleri de müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Dereboyu Alabalık Restoran, 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar, kaliteyi ve lezzeti ön planda tutularak belirlenmektedir. Müşterilerimize uygun fiyatlarla enfes yemekler sunmaya özen gösteriyoruz.

Müşteri Hedef Kitlesi

Dereboyu Alabalık Restoran, hem yerel halkın hem de şehre gelen turistlerin tercih ettiği bir mekandır. Doğal ortamı ve lezzetli yemekleriyle herkesin beğenisini kazanmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Doğal ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Harika manzaraya sahip açık hava alanı
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Yöresel lezzetlerin modern sunumu
Doğanın içinde huzurlu bir ortamda lezzetli yemekler yemek istiyorsanız Dereboyu Alabalık Restoran tam size göre bir mekan. Misafirperverliğimiz ve lezzetlerimizle sizi memnun etmek için sabırsızlanıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Dereboyu Alabalık Restoran Yorumlar - 1

user160783

Artvin Dereboyu Alabalık Restoran harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlüydü. Manzara da muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

3 Mayıs 2024
Gülpınar Altındağ Belediyesi Anaokulu

Gülpınar Altındağ Belediyesi Anaokulu

Çok güzel şirin bir yer. Yemekleri lezzetli Mekan huzurlu

2023:07:31 11:07:52
Gökhan Kurt

Gökhan Kurt

Çok güzel bir tesis Artvin in Atatepe Yolu üzerinde kalıyor yanınızda şırıl şırıl akan dere ve güzelce pişirilmiş Alabalık keyfi yaptık. Alabalık 90 TL gibi uygun bir fiyattan veriliyor. Yanında gelen küçük mısır ekmeği ve salata da çok güzeldi. Tatlı ve çayı ikram ettiler. Sadece ekmekleri biraz bayat gibiydi sağolsunlar ısıtıp getirdiler ama belli oluyordu.

2023:07:18 13:04:20
Aykan Aygar

Aykan Aygar

Yazın sıcak havasında soğuk soğuk akan derenin yanın da çok güzel bir alakabalık yemek yanında bir duble rakı içmek için harika bir yer. Mekanın arka tarafında kendi balık çiftlikleri var, isterseniz size balık çiftliklerini gösteriyorlar.Mekan sahibi Serkan Bey çok cana yakın harika biri, rahatınız için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Artvine gelirseniz mutluka uğrayın.

2018:09:17 11:03:37
Erhan Aksakal

Erhan Aksakal

Artvinde gidilebilecek en nezih mekanlardan birisi ilgi alaka hizmet şahane ötesi dereboyu alabalık restaurant a teşekkürler

2023:06:24 21:45:19
Aysu Selin Aygar

Aysu Selin Aygar

Artvin de kadın kadına ya da ailenizle gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ender yerlerden biri hatta tek yer diyebilirim. Dere kenarında doğayla iç içe temiz bir işletme. Alabalığına ek olarak köftesini de çok beğendik. Fiyat performans mükemmel. Teşekkür ederiz.

2022:09:02 17:54:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı