Emin Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Artvin Emin Usta

Artvin Emin Usta, Artvin şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. 1980 yılında kurulan işletme, geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşterilerine kaliteli bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1980 yılında Artvin'de açılan Emin Usta, o günden bu yana lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmuştur. Geleneksel yöresel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Emin Usta, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her bütçeye hitap eden fiyat politikası ile dikkat çekmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöresel lezzetler
  • Kaliteli malzemeler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Emin Usta, lezzet tutkunlarının tercih etmesi gereken bir işletmedir. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletme, kaliteli malzemeler ve uygun fiyatlarla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Artvin'de lezzetli bir deneyim yaşamak isteyen herkesi Emin Usta'ya bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Emin Usta Yorumlar - 1

user160767

Artvin Emin Usta Restoran harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2 Mayıs 2024
Ulas Binay

Ulas Binay

Et döneri ve çağ kebabı oldukça güzel ve hiç düşünmeden yiyebilirsiniz.Bunun yanında yayık ayran da muhteşemdi.Not: Pazar günleri açık, Artvin'de pazar günleri her lokanta açık olmayabilir, buna dikkat ediniz.

2023:07:09 10:17:40
Aysenur İlhan

Aysenur İlhan

Canım Hebun hocamın önerisiyle gittik. Et sevmeyen biri olarak etin aroması kokusu tadı harikaydı. Çağ kebabı da vardı. Döner için kesinlikle bir daha gidilir. Hizmet hızlı ve ilgili. Temiz ve hijyenikti. Lokal olması ayrıca güzeldi.

2023:12:11 07:11:39
Hatice ERENLER KARAHAN

Hatice ERENLER KARAHAN

Salaş ve küçük bir esnaf lokantası. Mekan temizdi, Döneri çok lezzetliydi. Ustanın ellerine sağlık. Hic bekletmediler hızlıca geldi kesinlikle tavsiyemdir.

2022:07:19 16:55:02
Digdem cee

Digdem cee

Saat 14:30 da geldik. Döner var mı diye sorduk var dediler. Menüde bir tek pilav ve döner var o zaman ikisininde hakkını vereceksin. 2 tane 1.5 2 tane 1 porsiyon söyledik. Gelen yağ içinde yüzen pirinçleri lapa olmuş 1 er kaşık pilav üzeri yağ. Diğerlerinde neden pilav yok dedik bitti dediler. Madem bitti tencerenin dibinde kalmış ezik pilavı niye müşteriye veriyorsun? Üzerine konulanlarda meğer dönerin kendisiymiş. Inanın sadece parca parca yağ. Ömrümde yediğim pardon yiyemediğim en ennn kötü dönerdi. Buranın tarzı buymuş. Et değil yağ yiyorsunuz. Söyledik kusura bakmayın dediler 100 tl aldılar. Acıdım verilen paraya.

2020:06:29 12:34:46
Gokyuzu Meraklisi

Gokyuzu Meraklisi

Artvin en iyi döneri burada yenir. Şehir dışından geldik bikac esnafa sorduk nerede döner yiyelim diye buraya yönlendirdiler. Gerçekten muhteşem dönerdi. Yanında lavs ekmek te vardı. Birde yayık ayranı mutlaka deneyin bikac bardak üst üste iceceksiniz çünkü. Ömrümde içtiğim en güzel açık ayrandi

2023:07:17 10:40:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı