Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Artvin şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, gençlere nitelikli eğitim imkanı sunarak onların geleceğe daha iyi hazırlanmalarını hedeflemektedir.

Tarihçe

Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana başarılı eğitim programları ve kaliteli öğretmen kadrosu ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Nitelikli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar imkanları
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul kültürü
Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, öğrencilerine sadece akademik başarı değil aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim imkanları da sunmaktadır. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user160725

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi, öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci başarısı da oldukça yüksek. Eğitim kalitesi oldukça iyi ve öğrencilerin sosyal aktiviteleri de destekleniyor. Ancak okulun fiziki koşullarının daha da iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

2 Mayıs 2024
YUKAREM

YUKAREM

Okul temiz. Ciddi bir disiplini olan Yurtlu başarılı bir okul. Eğer puanınız yetiyorsa kesinlikle gelmelisiniz.

2022:11:09 09:39:31
Öykü Demirci

Öykü Demirci

2006-2010 yıllarında hayatımı değiştiren, vizyon olarak çok çok ileride olan, mükemmel tecrübeler edinmemi sağlayan, yurt ortamında harika arkadaşlıklar yaşadığım öğretmenlerin anne gibi ilgili olduğu, etüt sonrası hemşin oynamalarına hasret kaldığım canım okulum. Hocalarımın üzerimdeki emeğine ve öğretme azimlerine tekrar teşekkür edeyim bu vesileyle.Geçmişte en çok şu bahçede geçirdiğim zamanlarımı özlüyorum.

2021:07:27 10:01:56
Doğancan Öztürk

Doğancan Öztürk

Bazı hocalar pansiyon da ciddi derecede ayrımcılık yapıyorlar,farklı okulun öğrencileri dışlanıyor.

2023:05:10 15:19:07
Berat DAĞDEVİREN

Berat DAĞDEVİREN

Aslında şu an okula başlamadım. Lakin bu okulu kazandım. Okullar başlayınca bakacam. Güzel bir okul olduğunu düşünüyorum çünkü herkes güzel diyor ve Artvin merkezdeki Artvin sosyal bilimler lisesinden sonraki en yüksek taban puanı ile öğrenci alan ortaöğretim kurulu. (DÜZENLENDİ)

2022:01:04 19:45:23
Aydın Albayrak

Aydın Albayrak

Adamına göre muamele yapiliyor yapılan tüm bu haksızlıkların hesabını Allah sorar...

2023:05:10 13:37:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı