KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ Artvinde Çocuk Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Artvin Çocuk Kliniği - KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ

KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ, Artvin şehrinde bulunan önde gelen çocuk kliniklerinden biridir. Çocukların sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için uzman doktorlar tarafından hizmet verilmektedir.

Tarihçe

KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli pediatristler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
  • Çocuk dostu ortam
KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ, çocukların sağlığına değer veren ve onların en iyi şekilde tedavi edilmesini sağlayan bir klinik olarak tercih edilmelidir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla çocukların sağlığı güvence altına alınmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Artvin Merkez KLİNİKAS ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİ Artvinde Çocuk Kliniği Yorumlar - 1

user159865

Çocuğumuzun diş sağlığıyla ilgili oldukça memnun kaldık. Diş hekimi çok ilgili ve sabırlıydı, çocuğumuza her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve tedavi sürecini kolaylaştırdı. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Mayıs 2024
Bengü Demirhan

Bengü Demirhan

Oğlumun 5. Gününden 4. Ayına kadar kendisi çocuk doktorumuzdu. Malum Artvin’de başka özel doktor yok. Doktor olmak başlı başına zorlukları içeren bir meslek ama çocuk doktoru olmak bence daha zor. Sonuçta ortak dili konuşamadığınız bir bebekle ve endişeli bir anneyle uğraşıyorsunuz. Ancak kendisini sadece maddiyata bağlı bir doktor olarak görüyorum. Son kontrol randevumuzu iptal ettirip acil İstanbul’a gitmek zorunda kalmam sebebiyle; orada başka bir çocuk doktorunun söylediklerini teyit etmek için görüşmeye çalıştığımda hiçbir soruma cevap alamadım. Oğluma koyduğu önce kolik,sonra reflü teşhislerinin yanlışlığından ve kullandığımız bir dünya gereksiz ilaçtan bahsetmiyorum bile. Doktorluk mesleği çok kutsal özellikle son zamanlarda yapılanlar zaten çok yanlış fakat herşeyide bu kadar maddileştirmesek mi? Sonuçta ufacık bir bebekten bahsediyoruz…

2022:03:26 09:38:01
Bahar Çepnioglu

Bahar Çepnioglu

6yasindaki oğlum için gitmediğim hastane doktor kalmadı taaki klinikas dr.ediz edeer hocamla tanışana kadar.1yila yakin çolyak tedavisi görüyoruz hocamizin ilgisi ve tedavi yontemi sayesinde iyilesmemize az kaldı.Tesekkurler:))

2022:04:18 14:03:17
İlknur Hasanusta

İlknur Hasanusta

Ediz beyle kızım 50 günlükken devlet hastanesinde yattığında tanıştık gerçekten şuan özelde nasıl ilgileniyorsa devletteyken de okadar yoğunluğa ragmen aynı ilgileniyordu kızımı onunla büyüttük güvenebildiğimiz tek doktor şimdi oğlumunda doktoru evet işinde çok iyi ama insanlığıyla anlayış ve sabrıylada muhteşem bir insan iyi insanlar iyi ki varİlknur yarar

2022:08:10 20:50:38
Seren Özdemir

Seren Özdemir

Gerçekten bu kliniğin artvinde olması bizler için çok büyük bir şans yeğenim için gitmiştim çok güzel ilgilenildi ve özen gösterildi herkese tavsiye ediyorum ediz bey ve hilal hanıma çok teşekkür ederim.

2022:04:18 13:12:29
ozlem Ozeren

ozlem Ozeren

Öncelikle benim için en önemlisi kendimizi güvende hissettiğimiz bir yer her türlü açıklama ve bilgilendirme çok hızlı ve bizim anlayabilecegimiz şekilde yapılıyor.cocugumuz bizim en kıymetlimiz kliniğiniz tarafından gördüğümüz özen ve ilgi sayesinde çok mutluyuz.artvin için büyük bir şans oldunuz iyiki varsınız.

2022:03:28 15:42:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı