Eko Wash Oto Kuaförü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Artvin Eko Wash Oto Kuaförü

Eko Wash Oto Kuaförü, Artvin şehrinde araçlarınızın temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren işletmemiz, kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Eko Wash Oto Kuaförü, 2010 yılında Artvin'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletmemiz, sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Aracınızın ihtiyacına göre farklı paket seçenekleri sunmaktayız.
  • Fiyatlarımızı müşteri memnuniyetini ve kaliteyi göz önünde bulundurarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadromuzla hizmet vermekteyiz.
  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktayız.
  • Hızlı ve etkili hizmet anlayışımızla müşterilerimizin zamanını önemsiyoruz.
Eko Wash Oto Kuaförü'nü tercih etmeniz için aracınızın en iyi şekilde temizlenmesini ve bakımını yaparak size güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Eko Wash Oto Kuaförü Yorumlar - 1

user159581

Artvin Eko Wash Oto Kuaförü Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlarımı her zaman titizlikle yıkıyorlar ve sonuç her zaman mükemmel oluyor. Personelin ilgisi de oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Mayıs 2024
Seyfettin Sumer

Seyfettin Sumer

Aracımın sadece dış yıkaması için uğradım ama sağolsun arkadaşlar 15-20 dakika gibi bir surede bütün aracı son derece temiz bir şekilde yıkadılar. Çay, incir ve armut ikram ettiler. Çok teşekkürler.

2021:08:24 06:59:40
Ferdi YILMAZ

Ferdi YILMAZ

Arkadaşlar gayet pratik yıkama işini hızlı bir şekilde hallediyor lar işlerine özen gösterdikle belli detaylı temizlik hizmetide veriliyor ama benim zamanım olmadığı için yaptıramadim gidilebilecek bir yer memnun herkesin verilen hizmetten memnun kalabileceği ni düşünüyorum ben dış yıkama yaptırdım 20 TL verdim. iç dış yıkamada tam bilmiyorum ama 30 veya 35 TL dır sanırım

2019:08:31 02:16:29
hüseyin YALÇINKAYA

hüseyin YALÇINKAYA

Araba yıkama ve temizlik iyi hijyene önem veriliyor süper

2021:09:26 15:52:03
Ercan SOYSAL

Ercan SOYSAL

Arabanı bırak ve çık gerisine karışma...

2023:03:16 10:24:26
Ufuk Kurt

Ufuk Kurt

Hızlı temiz güler yüz daha ne olsun

2021:12:17 08:49:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı