Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Artvin Artvin Büfe

Artvin Büfe, Artvin şehrinde yer alan bir fast food restoranıdır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine lezzetli ve hızlı hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Artvin Büfe, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini müşterilerine sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunma prensibi benimsenmiştir.
  • Menüdeki ürünlerin fiyatları her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
Artvin Büfe, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Artvin şehrinde tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Siz de bu eşsiz lezzetleri denemek ve keyifli bir yemek deneyimi yaşamak için Artvin Büfe'yi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Artvin Merkez Artvin Büfe Yorumlar - 1

user159196

Artvin Büfe Kitapçı, şehrin en sevilen ve tercih edilen kitapçılarından biri. Geniş ürün yelpazesi, güler yüzlü ve yardımsever personeli ile müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Ayrıca kafe bölümünde kitaplarınızı okuyabilir, kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı