AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE

AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE, Artvin şehrinde lezzetli unlu mamuller ve çiğköfte sunan bir işletmedir. İşletme, geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunarak müşterilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE, 2005 yılında Artvin'de açılmıştır. O günden bu yana, müşterilerine en taze ve lezzetli ürünleri sunarak kendini kanıtlamıştır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, kalite ve lezzet göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen unlu mamuller
  • Geleneksel tariflere sadık kalarak hazırlanan çiğköfte çeşitleri
  • Hijyenik ortamda üretim ve servis
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE'yi tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ve lezzetli ürünleri uygun fiyatlarla sunmalarının yanı sıra, hijyenik bir ortamda hizmet vererek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadırlar. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletme, Artvin'de lezzetli bir mola vermek isteyen herkes için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE Yorumlar - 1

user158948

Artvin AYIŞIĞI UNLU MAMÜLLERİ VE ÖMER USTA ÇİĞKÖFTE işletmelerinin muhasebe işlerini titizlikle yürüttüğünü ve mali durumlarını düzenli olarak takip ettiklerini gözlemledim. Gelir-gider dengelerini iyi yönetiyorlar ve karlılıklarını artırmak için gerekli adımları atıyorlar. Muhasebe departmanlarının işleyişi oldukça düzenli ve profesyonel bir şekilde yürütülmektedir.Puan : 5

30 Nisan 2024
Enes Baran

Enes Baran

Kız arkadaşımın doğum günüydü başka şehirden aramama rağmen çok nazik ve çok anlayışlıydılar gerçekten kaliteli pasta yapıyorlar ürün ve hizmet performansı çok başarılıydı tebrik ediyorum

2024:01:10 17:37:08
Hatice Demirbaş

Hatice Demirbaş

Arkadaşımın doğum günü için sürpriz yapmak için pasta siparişi verdim normalde böyle bir hizmetleri olmamasına rağmen il dışından aradığımı söyleyince hemen yardımcı oldular gayet hızlı bir teslimat oldu diyebilirim ben ilginizden dolayı kendi adıma çok teşekkür ederim.Bereketli satışlar diliyorum.

2024:01:20 16:18:57
Reyhan Durmuş

Reyhan Durmuş

Arkadaşım doğum günüydü hiçbir yer adrese teslim yapmıyoruz dediler ama burası il dışından aradığım için kırmadılar.Çok yardımcı oldular.Çok teşekkür ederim.Ayrıca çok lezzetliymiş.Elinize emeğinize sağlık.

2024:01:19 18:12:34
Ahmet Said Bortik

Ahmet Said Bortik

Artvinde yaşayan arkadaşıma pasta göndermek istiyordum. Bi çok yeri aradım hiçbiri göndermiyoruz dedi. Burayı aradığımda il dışından arayanları kırmıyoruz dediler çok yardımcı oldular 1 saat içinde gönderdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2024:01:12 11:56:43
Esmanur Bahceci

Esmanur Bahceci

Şehir dışından aramama rağmen çok yardımcı oldular hızlı teslimat ve birinci kalite gerçekten güvenle sipariş verebilirsiniz ben çok memnun kaldım:)

2024:01:12 12:06:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–22:00
  • Salı 06:00–22:00
  • Çarşamba 06:00–22:00
  • Perşembe 06:00–22:00
  • Cuma 06:00–22:00
  • Cumartesi 06:00–22:00
  • Pazar 06:00–22:00

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı