Artvin Medya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Artvin Medya

Artvin Medya, Artvin şehrinde faaliyet gösteren bir medya kuruluşudur. Şehirdeki en güvenilir ve kaliteli medya hizmetlerini sunmayı amaçlayan bir kuruluştur.

Tarihçe

Artvin Medya, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki haberleri, etkinlikleri ve diğer önemli bilgileri hızlı ve doğru bir şekilde halka ulaştırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Artvin Medya, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir haber yayını
  • Profesyonel ekip
  • Çeşitli medya hizmetleri
Artvin Medya, şehirdeki en kapsamlı medya hizmetlerini sunan bir kuruluştur. Güvenilir ve kaliteli haberler için tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Artvin Merkez Artvin Medya Yorumlar - 1

user158902

Artvin Medya Muhasebe hizmetleri oldukça profesyonel ve güvenilir. Firmanın deneyimli ve uzman kadrosu sayesinde işlerimizi sorunsuz bir şekilde yürütüyoruz. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma oldukları için her zaman tercih ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Nisan 2024
Firat Koç

Firat Koç

İlgi alakanız için çok teşekkür ederim. Tam istediğimiz gibi bir fotoğraflar çekildi ve video klip çok güzel oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:07:12 10:02:46
Mehmet PEKER

Mehmet PEKER

Artvin'in yeni sesi... Artvin'in yeni medya kanalı... Başarılar diliyorum.

2020:01:11 18:27:50
Şebnem Altunkaya

Şebnem Altunkaya

2020:10:26 14:06:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Artvin Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı