Yalnızçam Kayak Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Yalnızçam Kayak Merkezi Ardahan

Yalnızçam Kayak Merkezi, Ardahan şehrinde doğa ile iç içe eşsiz bir kayak deneyimi sunan bir tesisdir. 1993 yılında hizmete açılan bu kayak merkezi, ziyaretçilere kış sporları yapma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Yalnızçam Kayak Merkezi, Ardahan'ın doğal güzelliklerinden faydalanarak kurulmuştur. Yıllar içinde gelişen tesis, modern tesisler ve ekipmanlarla donatılmıştır.

Fiyat Politikası

Yalnızçam Kayak Merkezi, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Günlük kayak ve snowboard kiralama fiyatları oldukça makul düzeydedir. Ayrıca, kayak dersleri de uygun fiyatlarla verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli zorluk seviyelerine uygun pistler
  • Profesyonel kayak eğitmenleri
  • Kayak ve snowboard ekipmanları kiralama imkanı
  • Sıcak içecekler ve atıştırmalıklar sunan kafe
Yalnızçam Kayak Merkezi, doğal güzellikleriyle ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kayak merkezidir. Hem acemi hem de deneyimli kayakçılar için ideal bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Yalnızçam Kayak Merkezi Yorumlar - 1

user158760

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi gerçekten harika bir turistik yer. Doğanın içinde olması ve temiz havasıyla insanı büyüleyen bir atmosfere sahip. Kayak yapmayı sevenler için de oldukça uygun bir mekan. Ayrıca tesislerin kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Nisan 2024
Ece H.

Ece H.

Kalabalıktan uzak cok guzel 3 pisti bulunan (kolay-orta-zor) kayak merkezi. Telesiyeje sınırsız binmek normal 40 lira, öğrenci 25 lira.Güncel: Bu yılda geldik (Şubat 2023) öğrenci günlük 47 TL, normal kişi 75 TL. Yalniz bu yıl sürekli az kisi sebebiyle telesiyeji çalıştırmak istemiyorlar sürekli mücadele ediyoruz.

2023:02:28 08:53:47
Adem temiz

Adem temiz

İlk defa gittiğim bir yer. Sınırsız skipas aldık ve alırken "telesiyej rüzgardan dolayı kapanabilir" diye... uyaran olmadı. Kayak takımlarını da kiraladık ve dağdan 2 kez kayabildik. Yarım saat beklettiler sonra da kapatıyoruz deyip dağa çıkış telesiyejini kapattılar. Gidiş geliş 4 saat yol gittiğimize mi yanalım, verdiğimiz ücretin karşılığını alamadığımıza mı, yoksa boşuna verdiğimiz yol parasına mı yanalım... Meteorolojiden faydalanıp rüzgar durumunu öğrenmek de çok zor olmasa gerek. Tavsiye etmiyorum.

2022:02:02 11:53:37
Ülkücü DADAS

Ülkücü DADAS

Kar yağmamis pistler berbat hic beğenmedim sürekli taşlara takılıyor sun elbise kiralamak yok berbat bir yer her gelenin belki elbisesi yok

2021:01:27 21:27:58
fatih kircali

fatih kircali

Kayak odasında kasada duran arkadaşa sesleniyorum işini sevmiyorsan yapma, millete kaçırmanın bi mantığı yok senin yüzünden müşteri gelmez allahın çirkin itici embesili.

2022:01:29 13:57:36
Özlem Kurucam

Özlem Kurucam

Şuanda açık mı

2023:12:28 12:54:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı