Şehit uzm çvş ibrahim erdoğan mes tek anad lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Şehit Uzm Çvş İbrahim Erdoğan Mes Tek Anadolu Lisesi

Şehit Uzm Çvş İbrahim Erdoğan Mes Tek Anadolu Lisesi, Ardahan şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, mesleki ve teknik eğitim alanında öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Okul, 1995 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana bölgedeki gençlere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulun eğitim ücretleri devlet okullarına göre daha uygun olup, her öğrencinin eğitim hakkına erişimini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Mesleki ve teknik eğitim alanında geniş bir yelpazede programlar sunar.
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosuna sahiptir.
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvarları bulunmaktadır.
Şehit Uzm Çvş İbrahim Erdoğan Mes Tek Anadolu Lisesi, gençlerin mesleki ve teknik alanda kendilerini geliştirmeleri için ideal bir ortam sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ardahan Merkez Şehit uzm çvş ibrahim erdoğan mes tek anad lisesi Yorumlar - 1

user158546

Ardahan Şehit Uzm Çvş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, donanımlı bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ayrıca alanında uzman öğretmen kadrosuyla öğrencilerin başarılı olmaları için gerekli desteği sağlamaktadır. Ancak okulun sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

29 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı