Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu

Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Ardahan şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenmektedir ve öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu, 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu'nu tercih etmelisiniz. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla öne çıkan okul, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarına olanak sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ardahan Merkez Ardahan-Merkez Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ortaokulu Yorumlar - 1

user158524

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci başarısı da oldukça yüksek. Ancak okulun sosyal etkinlikler konusunda daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

29 Nisan 2024
Deniz Ela Coşkun

Deniz Ela Coşkun

Okul gerçekten çok iyi mezun olmaktan gurur duyduğum okulum diyebilirim öğretmenler çok samimi hepsi arkadaş gibi çekinmeden soru sorabilirsiniz Kaan hoca Ozan hoca ezgi hoca Gülbin hoca Cevdet hoca Cevriye hoca erdem hoca dersime giren ve en sevdiğim hocalar okulun özel okuldan tek farkı yabancı dil yönünden eksiklikleri olması okulumu ve oradaki çevremi begeniyordum

2022:11:02 17:48:26
Emir Düzcan

Emir Düzcan

eski okul eski hatıralar iyi okul iyi hatıralar kısacası herkese selamlar..

2022:09:21 18:36:51
Hatice Karaca

Hatice Karaca

Bu okul bir harika Kağan hoca çok iyi ders anlatıyor

2019:12:24 09:02:46
ALPEREN KOÇAK

ALPEREN KOÇAK

Çok iyi bir okul emin hocama selamlar

2021:12:09 17:56:00
Efranur sural

Efranur sural

Kaan hoca en iyisi burdan seelamlar

2022:03:17 14:48:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı