Ardahan Fen Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Ardahan Fen Lisesi

Ardahan Fen Lisesi, Ardahan şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Fen bilimleri alanında öğrencilere eğitim sunan bu okul, öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ardahan Fen Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan okul, modern eğitim yöntemleri ve donanımlı bir eğitim kadrosu ile öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Ardahan Fen Lisesi, eğitim hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmayı amaçladığı için fiyat politikasında rekabetçi olmayı tercih etmektedir. Öğrencilerin eğitim alabilmesi için uygun fiyatlar belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Donanımlı laboratuvarlar
  • Alanında uzman öğretmenler
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler
Ardahan Fen Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve onları geleceğe hazırlamak için kaliteli eğitim hizmetleri sunmaktadır. Modern eğitim yöntemleri ve donanımlı bir okul ortamı ile öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Ardahan Fen Lisesi Yorumlar - 1

user158522

Ardahan Ardahan Fen Lisesi Ortaokulu, eğitim kalitesi ve öğrenci başarısıyla ön plana çıkan bir okuldur. Öğretmenlerin özverili çalışmaları ve donanımlı bir eğitim kadrosu bulunmaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ayrıca sosyal etkinlikler ve kültürel faaliyetlerle öğrencilerin gelişimine katkı sağlanmaktadır. Genel olarak Ardahan Ardahan Fen Lisesi Ortaokulu, öğrencilerin akademik ve sosyal yönden başarılı olmalarını destekleyen bir eğitim kurumudur.Puan : 5

29 Nisan 2024
Yusuf Zorba

Yusuf Zorba

2023:03:24 13:25:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı