DOİS Döner

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

DOİS Döner Ardahan

DOİS Döner, Ardahan şehrinde hizmet veren bir döner restoranıdır. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli ve kaliteli döner çeşitleri ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

DOİS Döner, geleneksel Türk dönerinin yanı sıra farklı lezzetler sunarak kısa sürede Ardahan halkının favori döner mekanlarından biri haline gelmiştir. Kaliteli malzemeler ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan dönerleriyle müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

DOİS Döner, uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli ve lezzetli dönerleri sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan dönerler
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
  • Hijyen kurallarına uygun bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
DOİS Döner'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli döner çeşitleri, uygun fiyatlar, hijyenik bir ortam ve hızlı servis gibi özelliklerle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Siz de DOİS Döner'i ziyaret ederek bu lezzetli deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez DOİS Döner Yorumlar - 1

user158490

Ardahan DOİS Döner Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü, servis hızlı ve lezzetliydi. Özellikle dönerleri çok lezzetliydi, kesinlikle tavsiye ederim. Mekanın temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

29 Nisan 2024
mesut gumus (ჩვენებური)

mesut gumus (ჩვენებური)

Eve servis ve yemekleri kötü ayrıca yemeklerinden zehirlenenler var

2022:03:30 15:01:04
Önder Kaycı

Önder Kaycı

2022:06:28 15:03:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı