Hassel Dürüm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ardahan Hassel Dürüm

Ardahan Hassel Dürüm, Ardahan şehrinde lezzetli dürüm çeşitleri sunan bir fast food restoranıdır. 2010 yılında açılan işletme, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak müşterilerine enfes lezzetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ardahan Hassel Dürüm, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir şekilde sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve bölgede tercih edilen bir mekan haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Dürüm çeşitleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menüdeki içecek ve yan ürünler de ekonomik fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan dürüm çeşitleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
Ardahan Hassel Dürüm'ü tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli ve doyurucu dürüm çeşitleri, uygun fiyatlar, hızlı servis ve kaliteli hizmet sunan işletmemizde keyifli bir yeme deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Hassel Dürüm Yorumlar - 1

user158486

Ardahan Hassel Dürüm Restoran'da yediğim dürümler gerçekten harikaydı. Taze ve lezzetli malzemeler kullanıldığı belli idi. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü hizmetleri de memnun kaldığım bir diğer nokta oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

29 Nisan 2024
Ahmet Sural

Ahmet Sural

2022:10:20 10:46:30
Nülüfer Gündü

Nülüfer Gündü

2022:10:01 17:00:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı