Ardahan Konya Etliekmek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Ardahan Konya Etliekmek

Ardahan Konya Etliekmek, Ardahan şehrinde bulunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Konya etliekmek lezzetini müşterilerine sunmaktadır. Etliekmek, ince hamur üzerine kıyma ve baharatlarla hazırlanan bir Türk yemeğidir.

Tarihçe

Ardahan Konya Etliekmek, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana lezzetinden ödün vermeden hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Etliekmek: 15 TL
  • Çay: 2 TL
  • Diğer içecekler: 5-10 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan etliekmekler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
Ardahan Konya Etliekmek'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli etliekmekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Ardahan Konya Etliekmek Yorumlar - 1

user158442

Ardahan Ardahan Konya Etliekmek Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Etliekmekleri çok lezzetli ve doyurucuydu. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de oldukça sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

29 Nisan 2024
Mashar Cenk Gençal

Mashar Cenk Gençal

Ardahan'da, ailece gidebileceğiniz güzel mekanlardan birisi 👍 Personelleri ve iş yeri sahibi gayet ilgili ve sıcak kanlı. Ben bıçak arası pide yedim, hamuru çıtır çıtır ve cidden çok lezzetliydi 😋👌 Denemeniz kesinlikle tavsiye edilir 😉

2023:10:30 17:20:24
Ömer Melih Şimşek

Ömer Melih Şimşek

Ardahan’da pide yiyebileceğiniz en güzel yer. Nezih bir aile mekanı. Mevlana çok lezzetliydi.

2023:12:12 22:24:50
doğu kan

doğu kan

Etli ekmeğini ve mevlana pidesini tavsiye ederim. iş yeri sahibi çok ilgili ve sıcak kanlı, Ardahan da ailecek gidilecek çok fazla yer yok ve bu işletme aileler için uygun bir yer. İkram olarak gelen küçük köz patatesten istemeyi unutmayın.

2023:06:20 12:12:09
Burak Sahin

Burak Sahin

Umarım kalıcı olur. Ardahan'da nezih lokantalar hep kapanıyor.

2024:01:20 19:26:17
Sinem Tuğçe Durak

Sinem Tuğçe Durak

4 arkadaş eylülde Konya'dan Doğu Anadolu turuna çıktık Ardahan'a geldiğimizde Konya'dan bir iz bulmak çok güzel oldu. Gerçekten çok lezzetli ve harikaydı. İşletme sahibi çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Yolu düşen herkese tavsiye ediyoruz.

2022:09:30 14:37:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı