23 Şubat İlköğretim Okulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

23 Şubat İlköğretim Okulu Ardahan

23 Şubat İlköğretim Okulu, Ardahan şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, ilköğretim seviyesinde eğitim sunmaktadır ve öğrencilere geniş bir müfredat ile eğitim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

23 Şubat İlköğretim Okulu, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, eğitim hizmetlerinin kalitesine ve öğrenci memnuniyetine odaklanmıştır. Eğitim ücretleri, sunulan hizmetlerin kalitesi ve çeşitliliği göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Geniş müfredat ve eğitim imkanları
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
23 Şubat İlköğretim Okulu, öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem veren, kaliteli eğitim hizmeti sunan ve modern eğitim teknolojilerini kullanarak öğrencilerini geleceğe hazırlayan bir okuldur. Bu nedenle, ailelerin tercih etmeleri için güvenilir bir eğitim kurumu olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez 23 Şubat İlköğretim Okulu Yorumlar - 1

user158398

Ardahan 23 Şubat İlköğretim Okulu İlkokul, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyi ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destekleriyle ön plana çıkıyor. Okulda düzenlenen etkinlikler ve sosyal aktiviteler de oldukça başarılı. Ancak bazı eksikliklerin olduğu da gözlemlenebiliyor. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.Puan : 4

29 Nisan 2024
Fatma Altunay

Fatma Altunay

Okuludaki tecrübeli öğretmen kadrosuyla, ilgili idarecileriyle ve güleryüzlü personeliyle bir devlet okulunun üstünde eğitim ve öğretim veren bir okul. Her sabah okulun tüm ogrencilerini sevgiyle karşılayıp, her bir ogrenciye kendi ismiyle hitap eden iyi yürekli bir müdürü olmasi çok güzel.

2020:11:08 16:28:58
İsimsiz İnsan

İsimsiz İnsan

Ben bu okulda 6 senemi harcadım ve hiç güzel eğitim vermiyorlar bazı resmi sitelerinde teog da il birincisi okul olduğunu söylüyorlar doğru il birincisi fakat bu başarı öğretmenlerin dersi düzgün anlatmasindan değil öğrencilerin öğretmenler ne kadar kötü anlatırsa anlatasın kendilerini teog da basarmaliyim diye kendilerinin yırtmasindan dolayı size önerim asla bu okula ögrencinizi okutmayin size tavsiyem Başka okullarda da okutun gerçekten çok berbat bi okul her gün kavga ve öğretmenler çok kötü dersleri anlatıyor ciddiyim baska okullar harika ders anlatıyor ve öğrencilerin anlaması için kendilerini yırtıyor.

2017:09:02 17:40:07
ATalay Ture

ATalay Ture

Benimki ortaokulu :D

2015:11:14 08:15:12
Nilüfer Güven

Nilüfer Güven

Canim memleketim

2022:03:08 21:50:22
Mesut Yilmaz

Mesut Yilmaz

2017:05:23 12:16:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı