Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma (Namlıgöz Vinç)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma (Namlıgöz Vinç)

Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma (Namlıgöz Vinç), Ardahan şehrinde vinç ve araç kurtarma hizmetleri sunan bir kuruluştur. İşletme, 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sektördeki tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Net ve şeffaf fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • 24/7 hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Namlıgöz Vinç'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, 24/7 hizmet anlayışımız ve profesyonel ekibimizle her zaman yanınızdayız. Güvenilir ve kaliteli hizmet için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma (Namlıgöz Vinç) Yorumlar - 1

user158314

Ardahan Ardahan Vinç ve Araç Kurtarma (Namlıgöz Vinç) Taşıma Şirketi, hızlı ve güvenilir hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Araç kurtarma konusunda uzman olduklarını gösteren firma, müşteri memnuniyetine önem veriyor. Personelinin profesyonel ve yardımsever olması da takdire şayan. Ancak iletişim konusunda bazen sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tavsiye ederim.

28 Nisan 2024
Barış Demir

Barış Demir

Kaliteli iş ağıyla profesyonel ve tecrübeli eleman kadrosu ile hizmette sınır tanımaksızın 7 /24 ardahan ve çevre illere tecürbeli eleman kadrosu ve araç filosu ile hizmet vermektedir yaptıkları hizmetlereden dolayı Namlıgöz vinç ailesine teşekkürlerimi dilerim .

2021:02:01 08:32:57
Abdullah Yıldırım

Abdullah Yıldırım

Gürcistan kapıdan edirne kapıya kadar aracımı sorunsuz bir şekilde getiren. Aynı zamanda kaliteli ve tecrübeli elemanları ile 7/24 hizmet veren ardahan vinç ve araç kurtarmaya teşekkürü bir borç bilirim.

2022:01:08 12:42:02
Ertuğrul Evren

Ertuğrul Evren

Ardahan Posof ta bir süt fabrikası kurdum bu süreçte deneyimli öperatör kadrosu ve sıfır iş makineleri ile kusursuz hizmet sunan başta SÜLEYMAN NAMLIGÖZ VE PERSONEL KADROSUNA teşekkürler.

2022:05:04 12:22:13
Serkan Kaskaya

Serkan Kaskaya

Namligöz vinç platform sepet çalışması ve vinç kiralama işlerindeki üstün hizmet sağlaması ve güler yüzlü çalışanlarıları gayet başarılı.

2018:11:23 20:02:13
ŞEREF YILDIRIM

ŞEREF YILDIRIM

Ardahan’da 6 ay elektrik işi yaptım yaklaşık 15 yıldır Türkiye’de çalışmadığım il ve vinç firması kalmadı Namlı Göz vincin sahipleri Süleyman bey Volkan bey başta olamak üzere çalışanlarıyla bu işim hakkını veriyorlar biz onlardan razıyız Allah’da onlardan razı olsun güzel insanlar sizleri unutmayacağız

2020:10:18 08:54:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı