Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu

Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu, Ardahan şehrinde bulunan bir eğitim kurumudur. Kurum, kız öğrencilere Kuran-ı Kerim eğitimi vermektedir.

Tarihçe

Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu, yıllardır Ardahan şehrinde hizmet vermektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan kurum, binlerce öğrenciye Kuran eğitimi sunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Kurs ücretleri oldukça uygun ve erişilebilirdir.
  • Burs imkanları da mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • Bireysel öğrenci takibi ve destek hizmetleri
Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu, kaliteli eğitim anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur. Kız çocuklarına Kuran eğitimi almak isteyen aileler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu Yorumlar - 1

user158292

Ardahan Ardahan Merkez Kız Kuran Kursu Camii oldukça güzel bir yapıya sahip. Mimari açıdan oldukça etkileyici ve içerisi de oldukça geniş ve ferah. Caminin temizliği ve düzeni de oldığından oldukça memnun kaldım. Ayrıca cami içerisinde verilen dini eğitimler de oldukça kaliteli ve öğretici. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir cami.

28 Nisan 2024
ardahan kır çiçek balı

ardahan kır çiçek balı

Iyi

2018:06:20 06:58:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı