Berrak Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Berrak Kuru Temizleme Ardahan

Berrak Kuru Temizleme, Ardahan şehrinde hizmet veren bir kuru temizleme işletmesidir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Berrak Kuru Temizleme, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla temizlik ve hijyen konusunda en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kuru temizleme fiyatları parça başı belirlenmektedir.
  • Ütü hizmeti ekstra ücret karşılığında sunulmaktadır.
  • Kampanya ve indirimler düzenli olarak müşterilere duyurulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Hızlı ve zamanında teslimat
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
Berrak Kuru Temizleme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Temizlik ve hijyen konusunda en iyi hizmeti almak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Berrak Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user158160

Ardahan Berrak Kuru Temizleme Çamaşırhane oldukça kaliteli ve hızlı hizmet veren bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman temiz ve düzenli bir şekilde teslim alıyorum. Personelleri de oldukça ilgili ve profesyonel. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Nisan 2024
Fikri Yolcu

Fikri Yolcu

Sakın gitmeyin! 2 makine çamaşır yıkattım, söylediği vakitte hazırlayamadığı gibi çamaşırları ıslak ve temizlenmemiş vaziyette teslim etti. Üstelik verdiğim halinden bile daha kirliydi çamaşırlar, yere mi düşürdü ne yaptı, resmen çamur içindeydiler. Bir çoğu da tekrar giyilemeyecek kadar yıpranmış. Dükkan kendisi kir içinde, kıyafetlerinizi ne kadar temizleyebilir siz hesap edin! Çöpe atacak paranız ve kıyafetiniz yoksa uzak durun!

2019:07:24 13:31:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı