Ardahan Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 48 Yorum Ekle

Ardahan Devlet Hastanesi

Ardahan Devlet Hastanesi, Ardahan şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri gibi birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Ardahan Devlet Hastanesi, 1980 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Hastane, teknolojik alt yapısı ve deneyimli personeli ile bölgenin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Ardahan Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği ücret tarifeleri doğrultusunda hizmet vermektedir. Hastaneye başvuran herkes, bu standart ücretlendirme politikasından faydalanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir branş yelpazesi
  • Teknolojik alt yapı
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Ardahan Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hastaların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde cevap veren bir kuruluştur. Bölgedeki en iyi sağlık hizmetini almak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir hastanedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez Ardahan Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user157728

Ardahan Devlet Hastanesi'nde gördüğüm doktor çok ilgili ve alanında uzman biriydi. Hastalığım hakkında detaylı bir şekilde bilgi verdi ve tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Hastanenin genel hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Doktora verdiğim puan:

27 Nisan 2024
Brc 75

Brc 75

KBB doktoru aynur nuri çok sinirli ve agrasif.. Hastayı doğru düzgün dinlemiyor bile.. İnsanlara tepeden bakma bir hali var. Çalışanlar bile rahatsız bu durumdan böyle saygısız ve insana önem vermeyen doktorları Ardahan hastanesinde görmek istemiyoruz

2023:12:25 06:51:29
Tuğba K

Tuğba K

Misafir olarak geldiğimizde annemin ayağı kırıldı, platin takıldı, ortopedi doktoru Gökay hoca ve ekibine çok teşekkür ederiz, gerek hemşireleri (özellikle Adile hemşire) gerekse diğer personelleri (yemek personeli, tıbbi sekreterleri, heyet odasında çalışan personeller) olarak çok ilgili idi, hastane imkanları olarak bazı eksikler olmasına rağmen oldukça yardımcı oldular.Doktorumuz hem bilgili hem de merhametli idi, çok memnun kaldık, hepinizden Allah razı olsun, iyi ki vardınız, iyi ki bu zor günlerimizde siz gibi iyi insanlarla karşılaşmışız...

2023:08:02 08:21:46
Ali Purhan

Ali Purhan

Bir hafta önce hastamızı istanbula sevk ettiler bir haftadır hastaneden çıkışını yapmamışlar halen yatıyor gözüküyor telefonla ulaşamıyoruz muhattap yok

2023:12:25 07:49:37
Soner Kahraman

Soner Kahraman

Tuvaletleri çok pis.Bina içi havasız ve kötü kokuyor.Numune örnekleri alınan yerler hijyenik değil.Bazı personeller kendini beğenmiş ve hastalara tepeden bakıyor.

2023:07:24 14:45:26
Kayra Sumbul

Kayra Sumbul

Kezban iletişim yerinde yatım çok güzel tuvalet çok güzel oda numarası2007

2023:12:16 12:44:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı