ARDAHAN TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi

Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi, Ardahan şehrinde halk sağlığı hizmetleri sunan bir kuruluştur. Merkez, sağlık hizmetlerini toplumun genel sağlığını korumaya ve geliştirmeye odaklanarak sunmaktadır.

Tarihçe

Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi, 2005 yılında kurulmuştur. O günden bu yana, bölgedeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve toplum sağlığını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, halk sağlığı hizmetlerini ücretsiz veya düşük maliyetlerle sunmaktadır. Sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması ve toplumun genel sağlığının korunması amacıyla fiyat politikamızı her zaman müşteri dostu olarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Halk sağlığı hizmetleri sunmaktadır.
  • Profesyonel ve deneyimli sağlık personeli bulunmaktadır.
  • Modern tıbbi ekipmanlar ile donatılmıştır.
  • Toplumun genel sağlığını korumaya odaklanmaktadır.
Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi, kaliteli sağlık hizmetlerini uygun fiyatlarla sunarak toplumun sağlığını korumayı ve geliştirmeyi hedeflemektedir. Profesyonel ekibi ve modern tıbbi ekipmanları ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ardahan Merkez ARDAHAN TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Yorumlar - 1

user157696

Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni sürekli bilgilendirdi. Kendisine güvendiğimi hissettirdi ve sağlık sorunlarımla ilgili doğru yönlendirmeler yaptı. Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi'nde böyle bir doktora denk gelmek beni çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

27 Nisan 2024
Kader BİLGİN

Kader BİLGİN

50 kez aradım açan yok bu kadar sorumsuzluk olmaz ya

2021:08:13 10:51:15
abdullah sari

abdullah sari

Telefon yok günlerdir iletişim kuramıyoruz.

2021:08:27 13:33:53
Tolga

Tolga

KETEM Valiliğin arkasına taşınmış 😬

2020:07:22 08:10:00
Ozgur Ozgur

Ozgur Ozgur

2021:07:03 19:38:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı