Ardahan Öküz Burger Homemade

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ardahan Öküz Burger Homemade

Ardahan Öküz Burger Homemade, Ardahan şehrinde bulunan bir burger restoranıdır. 2015 yılında açılan işletme, lezzetli ve doyurucu burgerler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Ardahan Öküz Burger Homemade, kaliteli malzemeler kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan burgerler
  • Geniş içecek ve yan ürün seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Temiz ve hijyenik ortam
Ardahan Öküz Burger Homemade'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli burgerleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca farklı ve özel tarifleri ile burger deneyiminizi daha da keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ardahan Merkez Ardahan Öküz Burger Homemade Yorumlar - 1

user157456

Ardahan Ardahan Öküz Burger Homemade Kafe'de harika bir deneyim yaşadım. Özellikle öküz burgerleri çok lezzetliydi, etler çok lezzetli ve doyurucuydu. Ayrıca kafenin dekorasyonu da çok hoştu, sıcak bir ortamı vardı. Personel de çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

27 Nisan 2024
Mashar Cenk Gençal

Mashar Cenk Gençal

İçeri girdiğinizde gayet şık bir mekanla karşılaşıyorsunuz. Mekanın şıklığı ile "güzel bir yer sanırım diye" düşünmeye başlarken, mutfaktaki biri (sanırım iş yeri sahibi) içeride müşterilerin olduğunu bilmesine rağmen bağıra bağıra çalışanları azarlıyor. Bu durum, böyle bir kurumsal firmaya yakışmayacak türden. Ayrıca, yediğim gurme burgerin iyi olduğunu ne yazık ki söyleyemeyeceğim, ancak patatesi fena değil. Gerçi şu zamanda 42 tl ye de ancak bu kadar hizmet alabiliyoruz sanırım 😔

2022:08:17 09:56:32
Nurullah Yusuf İşlek

Nurullah Yusuf İşlek

Ev yapimi falan degil baya market aldiklari kofteyi yine marketten aldiklari ekmegi arasina koymuslar tad berbat mekanda zaten acayip bir koku var ve cok pis. Marketten ac bitir salam ile peynir alin sicak ekmek arasina koyun daha lezzetli

2023:07:26 08:40:01
elif Başsoy

elif Başsoy

Yok kesinlikle bu işi bilen birileri yapmali okuz burger paket servisi kötü hemde fiyatına göre değil tavuk burger istedim gelen nakit arasına gelen adi hamburger

2023:07:22 09:48:58
Hasan hüseyin Yardımcı

Hasan hüseyin Yardımcı

Her seferinde soğan koymayın diyorum ısrarla soğan yedirmeye çalışıyorlar bana en son bugün iade ettim kesinlikle müşteri iletişim sıfır

2023:07:13 13:41:05
Burak Sahin

Burak Sahin

Ardahan'da fast food lokantası pek bulunmadığı için tercih ediyorum. Fiyatlar da fena değil ama kalitesi hiç yok. İlk açıldığında beklenti çok yüksekti. Hala kapanmamış olması da ilginç. Paket servisle donduruyorlardir belki. Ben yine de bir revizyondan geçerse şansının olduğunu düşünüyorum.

2023:05:19 15:27:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı