SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN Ardahan

SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN, Ardahan şehrinde yer alan bir lokanta ve büfe işletmesidir. 1995 yılında Zeki Altın tarafından kurulan işletme, yıllardır müşterilerine lezzetli ve kaliteli yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

Zeki Altın, yemek yapmaya olan tutkusunu işletmeye dönüştürerek SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN'ı açmıştır. Başlangıçta küçük bir büfe olarak hizmet vermeye başlayan işletme, zamanla genişleyerek lokanta hizmeti de vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN, müşterilerine uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli kahvaltı seçenekleri, sıcak yemekler ve atıştırmalıklar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze yemekler
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN, Ardahan'da lezzetli yemekler arayanlar için ideal bir tercihtir. Uygun fiyatları, kaliteli hizmeti ve lezzetli yemekleri ile müşterilerini memnun etmektedir. İşletmemizi tercih ederek lezzetli bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ardahan Merkez SANAYİ BÜFE LOKANTA ZEKİ ALTIN Yorumlar - 1

user157412

Ardahan Sanayi Bufe Lokanta Zeki Altin Kafe, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferiyle benim favori mekanlarımdan biri. Özellikle köftesi ve çorbaları harika! Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Nisan 2024
FUNDA ÇİFTÇİ

FUNDA ÇİFTÇİ

Yemekleri çok lezzetli. Bir bayan eli dokunması ayrı güven veriyor hijyen konusunda. Izgara tost özellikle lavaşta tostu, sulu yemekleri tavsiye ediyorum özellikle pöç kebabı, haşlama çökertme kebabı,...yolunuz düşerse mutlaka deneyin..

2021:09:04 13:10:18
Ali Kaya

Ali Kaya

Bir kavurmali menemen yapiyorlar insanin omru uzuyor. Onun yaninda simdi birde yetim doyuean tostu var.

2023:07:28 13:43:16
kadir küçük

kadir küçük

Mekan olarak lüks bir yer gibi görünmeye bilir. Ama lezzet olarak bir çok lüks mekana taş çıkarır.

2021:06:14 12:16:32
Ardahan Ardahan

Ardahan Ardahan

Leziz yemekleri ile kalbinizi bile fethediyor.

2021:08:04 11:22:56
Erdem Tufekci

Erdem Tufekci

Leziz bir mekan.

2021:07:02 09:46:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı