Kesme Mantı Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Ardahan Kesme Mantı Cafe

Ardahan Kesme Mantı Cafe, Ardahan şehrinde lezzetli ve geleneksel kesme mantı çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, 2005 yılında açılmış olup, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Ardahan Kesme Mantı Cafe'de, her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzetler, müşterilerin tekrar tekrar ziyaret etmelerini sağlamaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geleneksel kesme mantı çeşitleri
  • Taze ve doğal malzemelerin kullanımı
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Ardahan Kesme Mantı Cafe, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve şık atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel kesme mantı lezzetini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ardahan Merkez Kesme Mantı Cafe Yorumlar - 1

user157388

Ardahan Kesme Mantı Cafe Kafe, lezzetli ve doyurucu mantılarıyla beni her zaman memnun etmeyi başarıyor. Çalışanların güler yüzlü ve hızlı hizmeti de ayrıca takdir edilesi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Nisan 2024
burak tekinarslan

burak tekinarslan

Kahve açısından çok iyi fakat diğer yemek konularında iyi değil Ve çok pahalı akşamları kız arkadaşınızla eşinizle gidip kahve içebileceğiniz bi yer biraz pahalı onun dışında fena degilBeğen

2019:06:03 10:39:42
Adem Uslan

Adem Uslan

2018:03:15 14:43:44
Ülge Bekaroğlu

Ülge Bekaroğlu

2018:08:08 08:19:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ardahan Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı