Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Türkiye Finans Kepez Şubesi

Türkiye Finans Kepez Şubesi, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir banka şubesidir. Müşterilerine çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Türkiye Finans Kepez Şubesi, Türkiye Finans Katılım Bankası'nın bir şubesi olarak 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Banka, faizsiz bankacılık prensipleri doğrultusunda müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Banka, müşterilerine uygun ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.
  • Faizsiz bankacılık prensipleri doğrultusunda hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Faizsiz bankacılık prensiplerine bağlı olarak hizmet sunmaktadır.
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile çalışmaktadır.
  • Çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır.
Türkiye Finans Kepez Şubesi'ni tercih etmeniz için faizsiz bankacılık prensiplerine bağlı olarak hizmet sunması, müşteri odaklı yaklaşımı ve çeşitli bankacılık ürünleri ile hizmet vermesi gibi önemli özellikleri bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir banka şubesi olan Türkiye Finans Kepez Şubesi, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için güvenilir bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Türkiye Finans Kepez Şubesi Yorumlar - 1

user156863

Antalya Türkiye Finans Kepez Şubesi oldukça ilgili ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Çalışanlarının yardımseverliği ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem takdire şayan. Şubede işlemlerimi hızlı bir şekilde gerçekleştirdim ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Nisan 2024
Emre Akyüz

Emre Akyüz

Sözde İslami banka. Bir çalışanı ben saat ve tarihte veriyorum 15.11.2023 tarihi 14:20 'de aradı. Telefon bankacılığı ile işlem yapmak isterseniz bir banka hesap kartına ihtiyacınız var bunu almanız lazım dedi. Özellikle kredi kartı istemediğimi ve asla kabul etmeyeceğimi bildirmeme rağmen kesinlikle öyle olmadığını ve almama bile gerek olmadığını şubede kalacağını söyledi. Gel gelelim kart evime geldi ve 12.600 TL limitide yanında cabası. Müşteri hizmetlerini arayıp derhal iptal ettim. Bu şekilde bir çalışanınız olduğu için sizin adınıza ben çok üzgünüm. Yorumumu okuyan kişilerde bu tarz bir aramaya asla itibar etmesinler ve güvenmesinler.

2023:11:27 11:34:17
Süleyman Kizilyurt

Süleyman Kizilyurt

4 tane den fazla işçi olduğu halde, müşterilere tek bir kişi bakıyor.. 30 dakikadır aynı müşteri ile ilgileniyor. Çalışanlar çay keyfi yapıyor. Sohbet ediliyor çalışanlar arası. İnstagram da video izleniyor. Rezillik.

2023:09:01 12:38:21
Seher Pektaş

Seher Pektaş

Bugun Türkiye finans kepez şubesine gittim. Çalışan personelin yüzündeki güler yüzden dolayı kendimi rahat hissettim. Normalde bir bankaya girdiğimde çok gergin ve personelin soğuk davranışından dolayı canım sıkılıyor du. Fakat bugün ilk defa bir banka şubesi güler yüzlü karşıladı ve işlemleri i yaptı. Ordaki tüm personele çalışmalarından başarılar diliyorum. Rabbim işinizi rast getirsin inşallah.

2022:05:24 11:13:49
Ali kaçan

Ali kaçan

Bu şubede çalışan Ergin bey , firmamızdan bankaya yönlendirdiğimiz müşterileri banka adına yerine getiremeyeceği sözler verip müşterilerimizi kandırıp firmamızı mağdur etmiştir. Bu kalitede bir bankaya böyle bir çalışan hiç yakışmadı. Önünden dahi geçmeyin derim. Yapılan toplantıda her şey çok güzel anlatıldı fakat sonrasında Ergin bey müşterilerimizi kandırmıştır.

2021:02:04 09:52:25
Volkan Yılmaz

Volkan Yılmaz

Bu şubedeki Ergin adındaki çalışan şahışmüşterileri kandırıp banka adina verilemiycek sözler verip firmamizi ve bizi mağdur etti. Ayrıca benim imza atmadığım halde benim adıma hesap açmıştır.

2021:02:04 11:03:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı