Demirören Haber Ajansı – Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Demirören Haber Ajansı - Antalya

Demirören Haber Ajansı - Antalya, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir haber ajansıdır. Şehirdeki güncel haberleri takip etmek isteyenler için hızlı ve güvenilir bir kaynaktır.

Tarihçe

Demirören Haber Ajansı - Antalya, Demirören Medya Grubu'nun bir parçası olarak 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Demirören Haber Ajansı - Antalya, haberlerine ücretsiz olarak erişim imkanı sunmaktadır. Herkesin güncel haberlere kolayca ulaşabilmesi için herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir haber kaynağı
  • Tarafsız ve objektif habercilik anlayışı
  • Güncel ve çeşitli haber kategorileri
Demirören Haber Ajansı - Antalya, şehirdeki en güvenilir haber kaynağıdır. Tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla herkesin güncel haberlere kolayca erişebilmesini sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Demirören Haber Ajansı – Antalya Yorumlar - 1

user156673

Antalya Demirören Haber Ajansı, Antalya'da güvenilir ve tarafsız haberleri ile ön plana çıkan bir kuruluş. Haberlerinde objektifliği ve doğruluklarıyla dikkat çekiyorlar. Geniş bir haber ağına sahip olmaları da takdire şayan. Ancak bazen haberlerde detaylara daha fazla yer verilebilir diye düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir haber ajansı olduklarını söyleyebilirim.

26 Nisan 2024
Prens Emlak

Prens Emlak

Regnum otel Belek'te değil, Kadriye'de. Şunu öğrenemediniz gitti. Bir tarafı yüceltirken, diğer tarafı görmemezlikten gelmenin anlamı ne? Belek'in hakkı Belek'e, Kadriye'nin hakkı Kadriye'ye. Siz yıllardır Kadriye'nin hakkını da Belek'e veriyorsunuz, sayenizde burayı tanıyan olmuyor. DHA'nın çok objektif, şeffaf ve hakkaniyetli bir haber anlayışı var!

2019:08:20 20:18:28
Mithat Abakan

Mithat Abakan

Efsane!

2023:01:31 13:14:16
Mustafa Taşçıoğlu

Mustafa Taşçıoğlu

Süper mekan stres atmaya değer :)

2021:04:05 14:26:44
Mehmet KAFES (Kafes)

Mehmet KAFES (Kafes)

yandaş

2019:07:29 06:31:45
Hasan Salih Arıcı

Hasan Salih Arıcı

Ajans

2018:04:14 04:33:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı