Ulaş Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya Ulaş Veteriner Kliniği

Antalya Ulaş Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Ulaş tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için profesyonel ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Ulaş Veteriner Kliniği, Antalya'nın önde gelen veteriner kliniklerinden biri olup, yıllardır bölgedeki hayvanseverlerin güvenilir adresi haline gelmiştir. Dr. Ayşe Ulaş'ın uzmanlığı ve sevgi dolu yaklaşımı, kliniğimizi farklı kılan önemli özelliklerden biridir.

Hizmetlerimiz

  • Genel muayene ve tedavi hizmetleri
  • Aşı ve parazit kontrolü
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler
  • Diş sağlığı hizmetleri
  • Acil veteriner hizmetleri

Fiyat Politikamız

Ulaş Veteriner Kliniği, kaliteli veteriner hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimizin her aşamasında şeffaf bir fiyat politikası izlemekteyiz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Ulaş Veteriner Kliniği olarak, evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimizdir. Deneyimli ve uzman kadromuz, modern tıbbi ekipmanlarımız ve sevgi dolu yaklaşımımızla, evcil hayvanlarınızın en iyi şekilde bakımını sağlamak için buradayız. Bizi tercih ettiğinizde, sevgili dostlarınızın en iyi ellerde olduğundan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Ulaş Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user156661

Çok ilgili ve profesyonel bir ekip, kedimi getirdiğimde çok güzel karşılandım ve tedavisi hakkında detaylı bilgi aldım. Veterinerimiz çok sabırlı ve kedime karşı çok nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Nisan 2024
Ali Öksüz

Ali Öksüz

Tavsiye üzerine kedimi götürdüm. Güler yüzlü karşılamasıyla ben, sakinliği ile kedim memnun kaldı. Kaliteli mama ihtiyacımızı da hallettik. Memnun kaldım. Tavsiye edilir.

2024:01:07 12:52:25
Hatice Özçelik

Hatice Özçelik

Lara'ya gitmek zorunda değilim artık veteriner için. Yakınımda çok memnun kaldığım bi klinik buldum. Kesinlikle çok memnun kaldım Artı sokak hayvanları için yardımcı olması da cabası. Çok teşekkür ederim ulaş bey.

2023:12:26 16:51:06
gürbüz ertaş

gürbüz ertaş

VeterinerimizKendini yetiştirmiş bilgi ve tecrübesi ile sevimli patileri rahatlıkla ğöturebilirsiniz

2023:12:09 18:00:06
Sema Erdogmus

Sema Erdogmus

Ulaş Bey harika bir insan ve mükemmel bir hekim yani veteriner. Güleryüzü,ilgisi,sabrı ve harika veteriner hekimligi için oğlum paşa ve ben ona minnettarız.

2023:07:04 10:53:15
pinar erb

pinar erb

30 Kasım sabahı hiç vaktim olmadığı ve acelem olduğu için ,kedimi kendi veterinerine goturemedim.(Tırnaklarının kesilmesi için).Google'dan evime yakın olan bu yeri farkettim ve acele tirnak kesim icin gittim.Tirnak kesimi 5 dk surmeyen bir işlemdir.en az 15 dkda kedimin ön iki patisini kesen bu veteriner kedime resmen tramva yaşattı ,arkaları bırakın demek zorunda kaldım.kedim öyle stres ve krize girdi ki elimi 3 farklı yerinden dişledi,bağırıp korkmaktan helak oldu,biz böyle birşey ilk kez yasadik.böyle birşey hiç yaşamamıştim,kedimin yaşadığı bu durum beni de çıldırttı.oradan ağlayarak çıktım ne kadar sürdü ağlamam bilmiyorum,bunu kedime yasattigima ,böyle rezil insanların veterinerim diye gezdigine de inanamıyorum.Birde benden 50 TL aldı bu şahsiyet.Siz siz olun buradan uzak durun ,kesinlikle bu meslekten anlamıyor,uygulamada Sıfır,hayvanlarıniza bu tramvayı yaşatmayın,bir tırnak kesemeyen veterinerden birşey.beklemeyin.

2023:12:21 05:49:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı