Olympos Vet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Olympos Vet

Olympos Vet, Antalya şehrinde bulunan bir veteriner kliniğidir. 2005 yılında kurulan klinik, evcil hayvan sahiplerine profesyonel veteriner hizmetleri sunmaktadır. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlar için genel sağlık kontrolü, aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri ve diğer veteriner hizmetleri verilmektedir.

Tarihçe

Olympos Vet, veteriner hekim Dr. Ayşe Özdemir tarafından kurulmuştur. Dr. Özdemir, uzun yıllardır veterinerlik alanında deneyim sahibi olup, evcil hayvanların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elinden geleni yapmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Genel sağlık kontrolü: 100 TL
  • Aşılar: 50 TL - 100 TL arasında değişmektedir
  • Ameliyatlar: Fiyatlar ameliyatın türüne göre değişmektedir

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Evde veteriner hizmeti imkanı
Olympos Vet'i tercih etmeniz için evcil hayvanınızın sağlığı bizim için en önemli önceliktir. Profesyonel ve sevgi dolu yaklaşımımızla evcil hayvanınızın sağlığını korumak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Olympos Vet Yorumlar - 1

user156647

Antalya Olympos Vet Veteriner gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir ekip. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili her zaman bize yardımcı oldular ve tedaviler konusunda detaylı bilgi verdiler. Kesinlikle güvenilir bir veteriner kliniği.

26 Nisan 2024
Ş B

Ş B

Bugün golden cins kızımız icin ilk defa gittiğimiz,donanımlı bir klinik. Diğer veterinerlerin aksine antibiyotik tedavisiyle geçiştirmediler ve özenle ilgilendiler Özellikle İbrahim Bey'e alakası için teşekkür ederiz.

2023:12:25 14:25:13
Aynur Deve

Aynur Deve

6 yıl önce , kızım Cookie yi sahiplendiğimde tanıştığım tüm Olympos Vet.ailesine ne kadar teşekkür etsem azdır. Her zaman her koşulda hem evlatlarımızın hem de bizim yanımızda olan , işini hijyen, titizlik ve özenle yapan bir aile, ben çok obsesif biri olarak şiddetle kliniği tavsiye ederim, daha o kadar söylenecek çok şey var ki, İyiki Akın beyle ve ekibiyle tsnışmışım, İbrahim bey, Ertuğrul bey , Mehmet bey,Yiğit bey hepsine ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Sevgiler. Aynur Deveci

2023:01:15 10:52:50
KADİR Özcan

KADİR Özcan

Ben her sabah saat beşte kalkıp kedime mama su ve ilgi veriyosam sevgili hekimimiz yiğit beyden öğrendiğim ilgi ve sevgi sayesindedir. Yiğit hocam hekiminiz ise kimse kedisine şanslı denemeli iyi günler ilginiz için teşekkürler ;))

2023:09:10 18:58:45
Burak Kök

Burak Kök

İşlerinin severek ve kesinlikle para için yapmadıklarını hissettiren istediğinizde günün 24 saati yardımcı olabilecek profesyonel bi kadroya sahip olan bence Antalya'daki en iyi veteriner kliniği tüm eş dost herkeze öve öve bitiremediğim ve yönlendirdiğim bir klinik herkese çok teşekkürler..

2023:09:29 15:46:21
Özlem Erdin

Özlem Erdin

Merhaba,10 Eylül tarihinde biricik yavrum British PointBlue kedimi Olympos Veterinere götürdüm.Değerli Hocalarımız Kaan Bey ve Yiğit Bey'e ne kadar teşekkür etsem az.Kedimin tüm tedavisi ve bakımlarını büyük bir özveri ve titizlik ile yaptılar.Bundan sonra 2. Evimiz burası.Teşekkür ederiz Olympos Vet Ailesi

2023:09:12 09:20:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar 09:00–18:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı