Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya şehrinde bulunan bir mesleki eğitim kurumudur. Öğrencilere ticaret ve işletme alanlarında eğitim veren okul, sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktadır.

Tarihçe

Okul, Antalya Ticaret Borsası tarafından kurulmuş olup, uzun yıllardır başarılı bir şekilde eğitim vermeye devam etmektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan okul, sürekli olarak güncellenen müfredatı ve donanımlı öğretmen kadrosu ile öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulun eğitim ücretleri, devlet okullarına göre biraz daha yüksek olabilir ancak sağladığı imkanlar ve eğitim kalitesi göz önüne alındığında oldukça makul olduğu söylenebilir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvarları
  • Staj imkanları ve işbirliği olanakları
  • Öğrencilere bireysel kariyer danışmanlığı
Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sektörde aranan niteliklere sahip mezunlar yetiştirerek öğrencilerine geleceğe yönelik güçlü bir temel oluşturmayı hedeflemektedir. Eğer ticaret ve işletme alanında kariyer yapmayı düşünüyorsanız, bu okul sizin için doğru tercih olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user156645

Antalya Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mesleki eğitim alanında önemli bir kurumdur. Öğrencilere hem teorik bilgi hem de pratik beceriler kazandırmak için çalışmaktadırlar. Okulun kuruluş amacı ve vizyonu oldukça etkileyici ve geleceğe yönelik bir eğitim anlayışı benimsenmiştir. Bu nedenle okulun başarılı bir eğitim kurumu olacağına inanıyorum.

26 Nisan 2024
Sevinc Yener

Sevinc Yener

Hiçbir şekilde tvaiye etmiyorum vasat fiyasko bir okul. Disiplin sıfır. Hergün kavga dövüş. Hırsızlık olayları. Bin pişman oldum verdiğine çocuğu. En kısa sürede alacağım okuldan

2024:01:11 14:24:21
Mustafa işeri

Mustafa işeri

Müdür bey Kuntay hocama ilgilerinden çok teşekkür ederim.Her görüşmemizde kırmayıp misafir etti.Yeni okulunda başarılar dilerim.Handan hocama da göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

2023:06:21 07:41:53
GÜMRAH GÜRKAN

GÜMRAH GÜRKAN

İnanılmaz ilgili idarecileri var. Kuntay bey ve Sefer beyler öğrencimizin sıkıntı nakil ve staj işlemleri için defalarca bizimle ve karşı okulla görüşerek ilgilendiler. Umarım gideceğimiz okuldada aynı hassasiyette eğitimci ve idareciler ile karşılaşırız. Kendilerine tekrardan teşekkür ederiz.

2021:07:27 13:42:09
Mustafa Mustafa

Mustafa Mustafa

Okul güzel ve donanımlı

2023:12:17 21:31:30
v*d*

v*d*

Lisenin idareciler çok ilgili insanlar . ama bazı öğretmenler için aynı şey söyleyemem. beş para etmez. çocukları uzak tutun

2022:06:17 08:54:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–17:30
  • Salı 07:00–17:30
  • Çarşamba 07:00–17:30
  • Perşembe 07:00–17:30
  • Cuma 07:00–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı