Veteriner Hekim Barış Ayan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Antalya Veteriner Hekim Barış Ayan

Veteriner Hekim Barış Ayan, Antalya şehrinde hayvan sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner hekimdir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren Barış Ayan, evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamaları için gerekli tüm hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Barış Ayan, veterinerlik eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Antalya'da kendi veteriner kliniğini açmıştır. Yıllar içinde edindiği deneyim ve bilgi birikimi sayesinde birçok hayvanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

Veteriner Hekim Barış Ayan, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Evcil hayvanların sağlık kontrolleri
  • Aşı ve parazit tedavileri
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler
  • Acil veteriner hizmetleri
Veteriner Hekim Barış Ayan'ı tercih etmeniz için en önemli neden, hayvan dostu ve profesyonel bir yaklaşımla evcil dostlarınızın sağlığını korumasıdır. Barış Ayan, her zaman hayvanların refahını ön planda tutarak hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Veteriner Hekim Barış Ayan Yorumlar - 1

user156565

Antalya Veteriner Hekim Barış Ayan gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir veteriner. Hayvanlarına karşı büyük bir sevgi ve şefkatle yaklaşıyor. Tedavi süreci boyunca her adımı detaylı bir şekilde açıklıyor ve sahibine de gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. Kesinlikle güvenilir bir veteriner.

26 Nisan 2024
Gül Tanyeri

Gül Tanyeri

Kedimi kisirlastirma ameliyatı yaptı kedim bir türlü duzelmedi dikiş i resmen yorgan diker gibi dikmiş o kadar ozensizdi.yanında çalışan yabancı uyruklu asistana sordum düzelir dedi ama bir türlü duzelmedi bı kaç gün sonra yarasından irin akti kusmaya başlayınca götürdüm barış bey strese girmiş dedi iğne yapicam dedi 2 saat sonra hemşiresi aradi kediniz öldü dedi.o kadar çok üzüldüm ki.siz alır mısıniz yoksa biz halledelim mı dedi siz nasıl hallediyorsunuz dedim çöpe atıyorum dedi nasıl üzüldüm .aldım kızımi ağlaya ağlaya özür dilereyek kendi ellerimle gömdüm. Aldığı parayi kesinliklr helal etmiyorum hem kandisine hemde asistanina özensiz bı klinik ticari amacli umarımkedimin çektiği acıyı siz daha fazlasını çekersiniz

2023:09:26 19:03:40
servan aydın

servan aydın

Köpeği götürdüm aşı bide tüy kesimi olacaktı dediler yapıyoruz bize bırakın yaptıkları şey köpeğimin derisini kesmek gerçekten çak mağdur oldum en gerekli yere de şikayet edecem

2022:07:07 14:31:28
Celil Uysal

Celil Uysal

İlgi ve alakası için Barış Beye sonsuz teşekkürler patili dostlarınızı güvenle emanet edebileceğimiz bir yer 🤗

2023:08:15 07:24:52
murat Mollaahmetoglu

murat Mollaahmetoglu

gayet profesyonel, uygun fiyat , önce can anlayışı hakim bir klinik

2023:10:10 19:14:04
Salih Hünkar

Salih Hünkar

Barış bey ile cango muzun operasyonu yapılacaktır , aşı ve bakımları tamamlandı , tavsiye ederim.

2018:07:19 05:52:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı