ATEŞ VETERİNER ANTALYA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Ateş Veteriner Antalya

Ateş Veteriner Antalya, Antalya şehrinde hizmet veren köpek, kedi ve diğer evcil hayvanlar için veterinerlik hizmetleri sunan bir kuruluştur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan veteriner hekimlerimiz, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Ateş Veteriner Antalya, 2000 yılında Dr. Ahmet Ateş tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce evcil hayvana sağlık hizmeti sunarak Antalya'da güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Ateş Veteriner Antalya, evcil hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla kaliteli veterinerlik hizmetleri sunmaktadır. Fiyatlarımız, yapılan işleme ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan beslenme ve bakım danışmanlığı
Neden Ateş Veteriner Antalya tercih edilmelidir? Çünkü biz, evcil hayvanınızın sağlığına gerçekten değer veriyoruz ve onların en iyi şekilde bakımını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Evcil hayvanınızın sağlığı bizim için ön planda!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa ATEŞ VETERİNER ANTALYA Yorumlar - 1

user156541

Antalya Ateş Veteriner gerçekten çok profesyonel ve ilgili bir ekip. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili her zaman bize yardımcı oldular ve tedaviler konusunda çok başarılılar. Hijyen konusunda da oldukça titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Nisan 2024
Ezgi İcme

Ezgi İcme

Hersey için teşekkür ederiz her zaman mutlu ayrılıyoruz ❤️🙏 o kadar ilgililer güler yüzlüler ki 🥹 ve herseyden önce klinik, tertemiz çok hijyenik 🙏 Kemal Bey’e ayrıca teşekkür ederiz ilgisinden alakasından dolayı

2024:01:12 16:34:42
Sementa Krmz

Sementa Krmz

Lara bölgesinde en iyi hizmet aldığımız klinik oldu. Klinik de hijyen Güleryüz profosyonellik hepsi on numara 👍24 saat telefonda sorularımıza cevap alabiliyoruz. Çok ilgililer kedim ve ben mutluyuz bu sebeple kısırlaştırma sürecinde de beraber olucaz Ateş ailesi ile.. teşekkür ediyorum herşey için sevgiler...

2024:01:24 08:35:43
Anna Maysuradze

Anna Maysuradze

Çocuklarımız için klinik ararken öncelikli kriterlerimiz hijyen, gerçek hayvanseverlik ve ilgidir. Kedimiz ve köpeğimizi kısırlaştırdık. Tam olarak güvenenileceğimiz bir doktor bulduğumuza çok mutluyuz. Kemal hocaya ve ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki sizleri bulduk! Kesinlikle tavsiye ederiz ❤️👍🏻

2024:01:12 18:06:54
yasemin arslan

yasemin arslan

Öncelikle şunu belirtmeliyim benim 5 kedim ve 1 köpeğim var. Ne zaman hangi sebeple gidersem gideyim hep güleryüzle karşılayan hekimlerin olduğu, gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir klinik. Size sıkılmadan tek tek anlatan, çocuğunuzu gece gündüz demeden takip eden, neler olabilir, ne ile karşılaşabilirsiniz açıklayan Kemal hocama ben bizzat teşekkür ederim ilgisi ve hayvan sevgisi için.

2024:01:12 15:46:19
ekinsu selcuk

ekinsu selcuk

Kemal hoca ve ekibine çok teşekkür ederiz. Çok güler yüzlüler. İlgi, alaka olarak çok iyiler. Bütün ekipmanları tam.Klinik çok ama çok temiz ♥️ Kızım ve benim güvenim sonsuz herkese öneririz👌🏻

2024:01:12 16:01:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–22:30
  • Pazar 09:00–22:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı