Animales Veteriner Kilinigi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 55 Yorum Ekle

Antalya Animales Veteriner Kliniği

Antalya Animales Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Özdemir tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanların sağlığı ve refahı için kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Animales Veteriner Kliniği, kurulduğu günden bu yana binlerce evcil hayvana hizmet vermiştir. Deneyimli veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimiz, her türlü veteriner ihtiyacınızı karşılamak için buradadır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 100 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Profesyonel ve deneyimli veteriner hekimler
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Antalya Animales Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığına değer veren ve onlara en iyi bakımı sunan bir klinik olarak tercih edilmelidir. Deneyimli ekibimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Animales Veteriner Kilinigi Yorumlar - 1

user156525

Antalya Animales Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın tedavisi için gittiğimizde bize detaylı bir şekilde bilgi verdiler ve tedavi süreci boyunca da sürekli iletişim halinde oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Nisan 2024
Bora Şengül

Bora Şengül

Kesinlikle tavsiye etmediğim bir yer. Basit işlemler için gidilebilir. Aşı, tırnak kesimi vs… özellikle ilerlemiş yaşta bir hayvanınız ve riskli bir sağlık sorunu izleniminiz varsa işini belli prosedürlere bağlı şekilde yapmaya çalışan hastaneleri tercih tmenizi öneririm

2023:10:25 19:29:24
fatih özgür

fatih özgür

Murat bey Yılların tecrübesi güler yüz ve teşhis tedavide engin deneyimiyle bir o kadarda sempatik kişiliğiyle tam bir profesyonel.

2024:01:05 19:52:53
Mürüvvet Kurt

Mürüvvet Kurt

Murat Bey de Seren Hanım da hem çok iyi doktor hem de çok iyi insan. Her veteriner hekimin bu kadar hayvan sevgisiyle dolu olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır kedimi onlara götürüyorum ve o kadar memnunum ki. Kendi evlatları gibi ilgileniyorlar. Fiyatlar da oldukça makul. Kedimi kendi evlatları gibi bağrına basmaları çok hoşuma gidiyor. Hayvanları bu kadar çok sevdikleri için biz de onları çok seviyoruz. Oğlum Doksan ve ben onlardan çok memnunuz. İyi ki varlar.

2023:07:07 11:35:10
demet kurnaz

demet kurnaz

Murat bey ve ekibine teşekkür ederim çok ilgililer..

2024:01:13 10:30:03
ecekarabayoglu _

ecekarabayoglu _

Oldukça ilgili ve bilgili hekimlerin oldugu bir klinik. İhtiyacımız olan her zamanda saat fark etmeksizin yardımcı oldular. Herkese tavsiye ediyorum

2023:07:06 16:34:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı