Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Antalya Şok Market

Antalya Şok Market, Antalya şehrinde bulunan bir market zinciridir. Şok Market, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Şok Market, 1995 yılında kurulmuş olup, hızla büyüyerek Türkiye genelinde birçok şubeye sahip olmuştur. Antalya'da da birçok şubesi bulunan Şok Market, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma misyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Her bütçeye uygun fiyatlar
  • Özel indirimler ve kampanyalar
  • Kaliteli ürünlerde uygun fiyat garantisi

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Yenilikçi ve kaliteli ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Antalya Şok Market'i tercih etmeniz için birçok neden var. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve hızlı hizmet gibi özelliklerle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Şok Market, alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Şok Market Yorumlar - 1

user156044

Antalya Şok Market Süpermarket oldukça geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Mağaza temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Ancak bazen kasa sıralarının uzun olması ve bazı ürünlerin stok sorunu yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

25 Nisan 2024
Eray ovacık

Eray ovacık

Dün 8 civarında gittim su yok reyonlar boşalmış şok'un ilk defa bi marketinde böyle birşey gördüm hiç tasnif etmedim yani.

2021:09:14 14:45:20
Aysu Güleç

Aysu Güleç

Hayatımda gördüğüm en kötü kokulu Şok. Her zaman igrenc kokuyor. Peynirimsi sutumsü kokular. İçim kusüyor bisiler almaya geldiğim zaman ve hep de kuyruklar var

2022:08:16 15:42:25
Mehmet Karagoz

Mehmet Karagoz

Bu şoktaki kasiyerler güleryüzlü Bu şoktaki çalışan elemanlar gerçekten ilgi gösteriyorlar ne konuda olursa olsun ve yardımcı olup başka şok mağzalarına yönlendiriyorlar eğer ellerinde ürün yoksa yada başka şok mağzasından ürünü getirtiriyorlar siz isterseniz. O yüzden müşteri memnuniyeti on üzerinde. On numara yorum başkada birşey yok. Şok ürünleride kaliteli ama dolap ürünleri {hazır gıdaları} ceşitliliği çok az sayılır bence bu konuya bir el atmaları lazım

2019:03:06 19:06:46
Servet Ali Toraman

Servet Ali Toraman

Mağaza ufak çok yoğun oluyor Mai yetistiremiyor. Yoğunluk nedeninden bir takım aksaklıklar oluyor. Faturada her zaman sorun yaşıyorum. Çalışan arkadaşlar elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Elaman takviyesi. Olmalı gelen ürünleri yerleştirmek bile yetersiz kalıyorlar.

2020:01:09 07:45:11
Soyoke Ju

Soyoke Ju

Çok küçük ve personel yetersiz olduğu içinde çok pis.. şu pandemide servetinize servet kattınız iki personel daha alıp çalışanlarınızı biraz olsun rahatlatmak aklınıza gelmedi dimi...

2021:12:01 19:54:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı