Özdilek Antalya Hipermarket

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Antalya Özdilek Antalya Hipermarket

Özdilek Antalya Hipermarket, Antalya şehrinde hizmet veren büyük bir alışveriş merkezidir. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunan bu hipermarket, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Tarihçe

Özdilek Antalya Hipermarket, 2005 yılında Antalya'da açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün çeşitliliği ile müşterilerin favori alışveriş noktalarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Özdilek Antalya Hipermarket, uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli ürünleri en hesaplı şekilde sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilere ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Kampanyalar ve indirimler
Özdilek Antalya Hipermarket, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır. Geniş ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir alışveriş noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Özdilek Antalya Hipermarket Yorumlar - 1

user156004

Antalya Özdilek Hipermarket Süpermarket oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile alışveriş yapmak için ideal bir mekandır. Temiz ve düzenli bir ortama sahip olması da tercih sebeplerimden biridir. Fiyatlar da genel olarak uygun ve kampanyaları da oldukça cazip. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve kasa sıraları uzun olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

25 Nisan 2024
Orkun A Döner

Orkun A Döner

Çok güzel bir hipermarket. Aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Marketin girişinde mutlaka indirim ürünleri olan sepetler oluyor. Bu pahallıkta ne ucuz ne pahalı belli değil ama sepetteki ürünleri inceleyin derim.Nezih bir ortam ama çok kalabalık oluyor.

2023:11:05 15:56:17
Sende Dene

Sende Dene

Tavuk reyonu hariç diğer reyonlardan alışveriş yapıyorum. Market büyüklüğüne göre çeşit çok iyi. En son alışverişim bunlar. Bardak çeşitleri baya var. Bu çay bardaklarıda başka bir marketle hemen hemen aynı fiyatta hatta bir ucuzluk avmsinden daha ucuzdu.

2023:06:15 21:25:19
Demir

Demir

Temizlikçi bayanlar var AVM yemek katında arabayla dolaşan bunlar terminatör gibi. Herkese çarpa çarpa iş yapıyorlar. Ben yemek seçerken iki kere çarptı. İkincide uyardım hiç oralı olmadı bile. Ne bir özür ne bir şey? Bu kadar torna görmemiş eğitim almamış elemanları nereden bulmuşlar acaba?

2023:10:08 14:47:20
Arzu Umut Cetinbash

Arzu Umut Cetinbash

nerdeyse her gün ordayım. Özdileyin kendi marketindeki günlük sebzeli seviyorum. Ekmekler durdaneananın tatlıları çok kaliteli

2023:07:17 09:44:20
atilla korkmaz

atilla korkmaz

ya ben sizin market fiyatlarını görünce migros fiyatlarında migrosa çok büyük hata yapmışım.özdilek market fiyatları diğer marketlere göre çok ama çok pahallı

2023:11:26 16:53:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı