Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Antalya Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi

Antalya Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi, bebekler ve anneler için özel olarak tasarlanmış bir spa ve eğitim merkezidir. İşletme, bebeklerin fiziksel ve duygusal gelişimlerine destek olmayı amaçlamaktadır. Ayrıca annelere de doğum öncesi ve sonrası destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Antalya Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi, 2015 yılında açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana birçok bebek ve anne için hizmet vermiş ve olumlu geri bildirimler almıştır.

Fiyat Politikası

  • Bebek masajı: 100 TL
  • Yüzme dersleri: 150 TL
  • Anne bebek yoga: 120 TL

Önemli Özellikler

  • Bebekler için özel tasarlanmış spa alanı
  • Profesyonel eğitmenler tarafından verilen anne bebek yoga dersleri
  • Doğum öncesi ve sonrası destek programları
Antalya Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi, bebeklerin ve annelerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış bir merkezdir. Profesyonel eğitmenler ve terapistler tarafından verilen hizmetlerle, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi Yorumlar - 1

user155788

Antalya Hera Baby Spa & Anne Bebek Akademisi Spa harika bir deneyimdi. Çalışanlar son derece ilgili ve profesyoneldi. Bebeğimiz için özel olarak tasarlanmış olan spa hizmeti çok memnun kaldık. Ortamın temizliği ve hijyen konusundaki titizlikleri de takdire şayandı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

24 Nisan 2024
Gökhan Sert

Gökhan Sert

Temiz bir spa merkezi bebeğimiz ve ailemiz ile birlikte gittik ve çok memnun kaldık fiyatlar gayet uygun yapılan spa için çok başarılı bulduk bu kadar iyi olacağını düşünmüyorduk ve yarın saat geç gittik ama anlayış ile karşıladılar teşekkür ederiz…

2023:11:24 14:31:17
Ahmet KABASAKAL

Ahmet KABASAKAL

Yeğenimi götürdük 40’ının uçması için. Çok temiz ve nezih bir yer, ebeveynlerin bekleyebileceği ve oturup izleyecekleri bir alan var. Uygulamayı yapan kişi, işinin ehli bebeğimiz çok rahat etti. Masajdan sonra fotoğrafları bile çekiyorlar. İşini severek yaptıkları belli. Gerçekten harika bir hizmetti, bu hizmete karşılık ücretlendirmeleri de gayet makul.

2023:11:24 14:37:01
Didem Doğru

Didem Doğru

İlk Hera baby ile tanışmamız oğlum 6 aylıkken olmuştu :) şuan 16 aylık ve hala düzenli olarak gidiyoruz. Öncelikle sıcak , samimi ve içtenlikleriyle bizi bağladılar diyebilirim. Bizim için güven ve samimiyet en önemlisiydi onu da Ceren & Ceyda hanımda bulduğumuz için çok şanslıyız. Antalya da yaşayan herkese çok çok tavsiyemdir. Asla pişman olmazsınızzz. :)

2022:06:27 19:44:03
KAMER TAŞ

KAMER TAŞ

Hera Baby Spa ile hamile yogasından beri birlikteyiz, şimdi bebeğimi düzenli spa seanslarına götürüyorum. Gerek hijyen koşulları gerek samimiyet ve özverilerinden dolayı Ceyda ve Ceren hanıma büyük güven duyuyorum. Bebeğim biraz daha büyüdüğünde oyun atölyelerine ve anne-bebek yogasına keyifle katılacağız. Hem kalite, hem güler yüz arıyorsanız kesinlikle Hera Baby Spa’yı öneriyorum. :))

2023:05:09 18:26:56
Göktuğ Gök

Göktuğ Gök

2. Gidişimiz Ceyda Hanım çok ilgiliydi. Bebeğim çok güzel vakit geçiriyor çok memnunuz.

2023:11:16 13:49:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar 09:00–18:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı