Onay Hamamı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 55 Yorum Ekle

Antalya Onay Hamamı

Antalya Onay Hamamı, Antalya şehrinde hizmet veren geleneksel bir Türk hamamıdır. Misafirlerine rahatlatıcı ve keyifli bir hamam deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Onay Hamamı, yıllardır Antalya'nın merkezinde hizmet vermektedir. Geleneksel Türk hamamı kültürünü yaşatmayı ve misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hamam giriş ücreti: 50 TL
  • Kese ve köpük masajı: 100 TL
  • Hamam + masaj paketi: 120 TL

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk hamamı deneyimi
  • Profesyonel ve deneyimli hamam ustaları
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Rahatlatıcı masaj seçenekleri
Antalya Onay Hamamı, geleneksel Türk hamamı deneyimini yaşamak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Profesyonel hizmet anlayışı ve temiz ortamıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Onay Hamamı Yorumlar - 1

user155786

Antalya Onay Hamamı Spa harika bir deneyimdi. Hamamın atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcıydı. Masaj hizmeti de oldukça profesyonel ve keyifliydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

24 Nisan 2024
oğuz demirezen

oğuz demirezen

Onay hamamının dokuma şubesine gittik .Hamam ücreti 370₺ kese köpük isterseniz 160₺ toplamda 530₺ fiyat olarak biraz daha uygun olsa daha güzel olur . Soyunma odaları var kilitler sizde kalıyor . Ayrıca kese köpük esnasında masaj isterseniz onuda bahşiş olarak veriyorsunuz . Onay hamamı temiz ve güzel .Hamam içerisinde sauna , buhar odası jakuzi de var hizmet güzel .Çıkışta sodalı ayranı tavsiye ederim .

2024:01:03 19:58:56
Meltem Oktay

Meltem Oktay

Hamam benim için çocukluktan kalma bir gelenek. 100. Yıl şubeye giderdik ben çocukken ve o günlerden bugünlere hala sık sık hamama giderim. Kepez Şube modern şık ve ferah. Buhar odası saunası çok keyifli. Tek önerim bayram arifesi kandil ve özel günler gibi zamanlar da gitmeyin aşırı kalabalık Kese köpük sırası beklemekten helak oluyorsunuz. Ama tüm işlemin üzerine içtiğiniz zafer gazozu her şeye bedel. :)

2024:01:13 04:48:37
Aleyna Ergen

Aleyna Ergen

Fırsat buldukça Manavgat'tan gidiyoruz çok temiz ve güvenilir. Masajları çok iyi. Ama cilt bakımının üzerine tanımam her gittiğimizde yaptırıyorum ve çok ilgili ve profesyonel bir klinik. Normal güzellik merkezleri bir saat bile uğraşmaz ama deniz hanım yüzüm için her gittiğimde bir buçuk iki saat uğraşıyor kesinlikle şüphe etmeden gidin.

2024:01:21 16:18:06
Eren Çolpan

Eren Çolpan

Yıllardır ailecek geldiğimiz işletmeden her seferinde tertemiz ve guleryuzlu bir hizmetle karsilasmaktayiz. Girişimizde yardımcı olan Adem Bey ve Özkan Bey, kesemizi yapan Faruk Bey e çok teşekkürler.. kesinlikle herkese tavsiye ederim. Hizmette kusursuz bir işletme anlayışına sahip Antalya nın ikonu haline gelmiş bir tesis.

2024:01:18 17:44:51
Ayşe Demir

Ayşe Demir

Gerçekten hem temizligi ,hem de giris itibariyle güler yüzle karsilanmasi kalitesini belli ediyor. Fiyati oldukca uygun geldi gunumuz kosullarinda. Kasadaki hanimefendinin onerisiyle termal masaj yaptirdim. Boyle bir rahatlama yok !! Kendisine de tesekkur ederim kibar davranisi ve benim israrci kararsizliklarima karsi sabir gostermesi icin :)

2024:01:17 12:10:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–00:00
  • Salı 06:00–00:00
  • Çarşamba 06:00–00:00
  • Perşembe 06:00–00:00
  • Cuma 06:00–00:00
  • Cumartesi 06:00–00:00
  • Pazar 06:00–00:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı