Mostar Hamam

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Antalya Mostar Hamam

Mostar Hamam, Antalya şehrinde bulunan geleneksel bir Türk hamamıdır. Misafirlerine rahatlatıcı ve keyifli bir hamam deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Mostar Hamam, Osmanlı döneminden kalma tarihi bir yapıdır ve uzun yıllardır hizmet vermektedir. Geleneksel Türk hamamı kültürünü yaşatmayı amaçlayan Mostar Hamam, Antalya'nın tarihi dokusuna da katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • Kese ve köpük masajı: 100 TL
  • Özel masaj seçenekleri: 150 TL ve üzeri

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk hamamı atmosferi
  • Profesyonel ve deneyimli hamam ustaları
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Özel masaj seçenekleri
Mostar Hamam, Antalya'da geleneksel bir hamam deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Tarihi dokusu ve profesyonel hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Mostar Hamam Yorumlar - 1

user155772

Antalya Mostar Hamam Spa gerçekten harika bir deneyimdi. Hamamın atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcıydı. Masaj hizmeti de oldukça profesyonel ve keyifliydi. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

24 Nisan 2024
Burak Yılmaz

Burak Yılmaz

O kadar sinirliyim ki ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum sapa sağlam girdiğim şu işletmeden vücudumda 3 tane liflerim ve 1 adet tendonumun zarar gördüğünü az önce öğrendim! Rezalet ısrarla şehir dışından geldiğimi ve memnun kalıp kalmayacağımı sordum adamlar resmen dolandırıcı daha kese sırasında anladım istemiyorum dememe rağmen zorla masaj yaptılar ve çıkarken adamlara hastane sordum dönüp bi kusura bakmayın bile demediler geçtim onu son kuruşuna kadar da aldılar paralarını. para verip sakat kalmak istiyorsanız buyurun ben size ve ilahi adalete bırakıyorum bunları diyecek başkada bi sözüm yok yazıklar olsun hayatımda gittiğim en kötü hamam ve gördüğüm en kötü muamele şikayetçi de olacağım raporlarla birlikte hiç merak etmeyin. Tatilimi zehir ettiniz !

2023:08:08 17:40:05
Ysmn Ayd

Ysmn Ayd

O kadar yer aradıktan sonra karşımıza çıkan en temiz hamam sauna ve profosyonel masaj hizmeti hem karışık hamamın olması hemde sadece bayanlara ait hamamın olması ayrıca birer pozitif ayrıcalık diye düşünüyoruz otel konum itibariyle çok merkezi kolay ulaşım yurt dışı dönüşü en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğiz.İsletme sahiplerine ve çalışan arkadaşlara sonsuz tskrler kendimizi yenilenmiş hissettik gerçekten🙏🙏🙏🧿

2023:05:03 15:15:08
Baktash Mohammadi

Baktash Mohammadi

Çalışanlar kibar ve cana yakın. Temizlik on numara, fiyatlar çok uygun olmasa da aşırı pahalı da değil, en azından bazı başka hamamlar gibi dolandırıcılık yoktur. Tavsiye edilir bir yer.

2022:11:14 15:10:40
Ebru Ormanci

Ebru Ormanci

Masajı titizlik ve uzmanligi ile uygulayan Şefika hanıma cok tsk ediyorum. Kaliteli aileortaminda köpük, hamam, kese ve masaj uygulamasi. EBRU O.

2022:08:07 19:04:28
Rahime K.

Rahime K.

Görüntü olarak çok lüx degil ama masaj ve hamam süper. Ayrica yöneticilerde çok yardimsever ve güleryüzlü

2023:04:08 11:28:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı