KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa Antalya

KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa, Antalya şehrinde hizmet veren bir sağlık ve wellness merkezidir. İşletmemiz, masaj, fizyoterapi, danışmanlık hizmetleri ve bebek spa gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Masaj ve fizyoterapi hizmetleri için farklı paket seçenekleri bulunmaktadır.
  • Bebek spa hizmetleri için özel fiyatlandırma mevcuttur.
  • Danışmanlık hizmetleri ise saatlik ücretlendirme ile sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli masaj terapistleri ve fizyoterapistler.
  • Modern ve rahat bir ortamda hizmet sunulması.
  • Bebek spa hizmeti ile anne ve bebekler için özel bir deneyim sunulması.
KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa, müşterilerine kaliteli ve özel hizmetler sunarak sağlık ve wellness alanında fark yaratmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve modern tesisimiz ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Siz de stres atmak, rahatlamak ve sağlığınıza önem vermek için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa Yorumlar - 1

user155748

Antalya KYRA Masaj & Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri & Baby Spa gerçekten harika bir deneyimdi. Masaj hizmeti çok profesyonel ve rahatlatıcıydı. Baby Spa ise bebeğim için harika bir deneyim oldu, çok keyif aldık. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

24 Nisan 2024
Alper GKCY

Alper GKCY

SPA, hamam, sauna gibi yerlerdeki masaj ile kıyaslanmayacak derecede profesyonel ve aynı zamanda medikal bir fizyoterapi hizmeti almak isterseniz doğru yer burası.Uzun süren bir sırt ve bel fıtığı sorununa en doğru ve tatmin edici hizmeti KYRA'daki emin ellerden aldım..Bir dost tavsiyesi ile tanıştığım bu MEDİKAL MASAJ ve FİZYOTERAPİ hizmetini benzer problem yaşayan herkese tavsiye ederim.

2024:01:23 18:57:55
desatyy

desatyy

Bu akşam masaja gittim. Size çok teşekkür etmek istiyorum, personel çok dost canlısı ve misafirperver. Sırt sorunlarım olduğu için masaj sonrasında bana program seçmemde yardımcı oldular ve önerilerde bulundular. Sevim Hanım'a özellikle teşekkürler, masaj profesyoneldi ve masaj sonrasında ellerimin uyuşmasının, sırtımın ağrımasının durduğunu hissettim. Mekan muhteşem, eşim ve ben çok memnunuz, mutlaka tekrar geleceğiz!

2023:10:01 19:51:22
Cafer S. Yükseloğlu

Cafer S. Yükseloğlu

Kayra Masaj ve Fizyoterapi gerçekten muhteşem bir yer! Sevim Hanım ve tüm çalışanları, sadece işlerinde uzman değil, aynı zamanda son derece ilgili ve müşteri odaklılar. İlk masaj deneyimim burada oldu ve ağrılarımın adeta kaybolduğunu hissettim. Artık düzenli olarak gitmek alışkanlığım haline geldi. Her seans benim için bir hediye gibi. Kayra Masaj ve Fizyoterapi'yi denemeden geçmeyin, pişman olmayacaksınız!

2023:11:04 19:39:03
Begüm Dural

Begüm Dural

İşinde uzman güler yüzlü güzel bir yer. Masaj odakları da çok hijyenik. 2. Kez gittim çok memnunum. Antalya’ da en iyi masaj salonu olabilir.

2024:01:23 20:28:39
Soykan Karataş

Soykan Karataş

Eşimle ilk defa denedik ve çok memnun kaldık. Çalışanlar çok ilgili ve kibarlar. Sıcak ve samimi bir ortam var, kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Masaj ise çok iyiydi. Taleplerinize göre yönlendirme yapıyorlar, yardımcı oluyorlar. Açıkcası biz çok beğendik ve her ay gitmeyi düşünüyoruz.

2023:10:19 21:30:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı